2789
اها متوجه شدم اهمیت نده عزیزم ،به هر حال دخترشه مسلما تو هر چقدر خوبی کنی بازم فرق میزارن

اره عزیزم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندادن دیگه😔

من باشم میگم به جهنم...توی این کرونا و گرونی بهترررررر......سلامت باشم خوش باشم به جهنم که احترام نزاشت

الان یکی توی تخت ه بیمارستان ه امیدی به زنده بودن نداره دوست داشت جای تو بود و مادرشوهرش دعوتشم نمیکرد اما سالم بود...قدر خودتو بدون

من باشم میگم به جهنم...توی این کرونا و گرونی بهترررررر......سلامت باشم خوش باشم به جهنم که احترام نز ...

دقیقا درسته حرفتون.مهم اینه که نمیتونم بیخیال باشم،خیلی خودمو اذیت میکنم متاسفانه،انگار حساس و بی اعتماد بنفس و یکمم حسودم.

که هرکدوم یه معضله و باید حل شه اما نمیتونم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من دچار خشکی واژن بودم تا این حد که تو رابطه با همسرم خیلی اذیت می شدم و کلی از رابطه فرار می کردم یکی از دکتر ها بهم تزریق مزوتراپی رو پیشنهاد داد رفتم پیش دکتر ویدا ناجی انجام دادم بعدش کامل درمان شدم خیلی راضیم بهت اینو پیشنهاد میدم

سلام ،لطفا منو در مورد درمان خشکی واژن راهنمایی کنید دیگه نمی تونم این مشکل رو تحمل کنم ، به دفعات به پزشک مراجعه کردم و داروهای هورمونی و پماد استرو گونژیکه تجویز کردن و بعداز اتمام دارو مشکل همچنان ادامه پیدا کرده خواهشا اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره پیشنهاد بده....

من دچار خشکی واژن بودم تا این حد که تو رابطه با همسرم خیلی اذیت می شدم و کلی از رابطه فرار می کردم ی ...

میشه در مورد مزوتراپی یکم بیشتر توضیح بدی من اصلا تا حالا نشنیدم

برای درمان خشکی واژن می تونی بری پیش دکتر من واقعا کارش تو این زمینه عالیه خانم دکتر مهرنامی

اگه بخوای میتونم ادرس اینستاشون رو بهت بدم بری سر بزنی

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/DrAfsanehMehrnami/

تلفن: ۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸

راست میگی اما واقعا ناراحتم😔از دست شوهرمم عصبی و ناراحتم😔

عزیزم بهترین کار اینه بری پیش یه پزشک مجرب برای خشکی واژنت. من دکتر مینا مهدوی رو بهت معرفی میکنم. اهوازه.

ببین کارش فوق العاده سن ایشالا نتیجه میگیری. اینم شماره تلفن مطبش: 33382077