2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این مهمه...شوهرت...مردا چی متوجه ان؟؟؟مغزشون آسوده است...

چکار کنم،چجوری جلوی ناراحتیمو بگیرم؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
متوجه حرف من شدی؟؟؟؟رها کن...تو نمیتونی مسئول ه شعور دیگران باشی.... استارتر ببخشید وسطه خشکی ه واژ ...

اخه موضوع به من ربط داره

تو

بیشعوری اینا پای منم وسطه

چکار کنم،چجوری جلوی ناراحتیمو بگیرم؟

وقتی اعتماد به نفس داشته باشی..اونو نبینی و حسابش نکنی..اینکه بفهمی تو شخصیت جدا داری و اینکه لزومی نداره همه دوستت داشته باشن ..راحت میشی

یه مثال از خودم میزنم مادرشوهرم  برای عقده دخترش همه رو دعوت کرد الا مارو...به همه کارت داد به ما زبونی گفت

من چه کردم؟؟تشکر کردم ازش چون به نفعم بود گفتم مامان ممنون درک کردید و نگفتید یه کادو جلو افتادیم توی گرونی اینکه هوای پسرتون داشتید ممنون

اونم چشاش گرد شد رفت 

مادر شوهرت خودش داره برای دخترش میگیره؟اگه اره پس وظیفع خودتون بوده یعنی مادر و پدر خودت نه مادر شوه ...

مراسم پاگشایی دو طرفه س،منظورم وقتی خونواده مارو پاگشایی میکرد هستش،واینکه بیشتر از انتخاب مهمونای ما،و واگذاری انتخاب به اینا،ناراحتم میکنه😔

وقتی اعتماد به نفس داشته باشی..اونو نبینی و حسابش نکنی..اینکه بفهمی تو شخصیت جدا داری و اینکه لزومی ...

خوبه شوهرت همراهیت کرد

مراسم پاگشایی دو طرفه س،منظورم وقتی خونواده مارو پاگشایی میکرد هستش،واینکه بیشتر از انتخاب مهمونای م ...

اها متوجه شدم اهمیت نده عزیزم ،به هر حال دخترشه مسلما تو هر چقدر خوبی کنی بازم فرق میزارن

بشین گیساتو بکن چه فایده؟؟؟،دوست داره برای دخترش اینکارو بکنه..تو دخترشو عایاااااا

پسرش که هست!نکبت مثلا پسر دوسته

بیشتر از واگذاری انتخاب بخود اونا ناراحتم

وگرنه ازینکه تالار باسه خوبه،هم بخاطر کرونا،هم راحتی ما