2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 17631 بازدید | 69 پست
سلام عزیزم شما خوب شدین من موندم اینو بگیرم یا دایلیس

سلام عزیز هر دوخوبه ولی من موهامون حنا کردیم بعد اکسیدان زیاد با رنگ مشکی گذاشتم تخم ها رنگ مشکی شدن و فشار میدم مردن حالا نمیدونم از رنگ بوده یا حنا حالا اگر امکانش و داری ی رنگ بزن ب موهاتون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی چه جوری میزدی به موهاش؟ مثل شامپو؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
سلام عزیز....خداکنه پیامم رو ببنید... طرز دقیق استفادش رو میگید؟ ایا ۱۰ روز بعد باز استفاده کردین؟؟

ی شیشه کاملشو با ی لیوان فرانسوی اب ولرم قاطی کن با ابپاش بزن رو سرت بعد ماساژ بده همه جای موهات پخش بشه دوساعت پلاستیک بکش بعد پلاستیکو بردار پنج شش ساعت بمونه رو‌موهات بعدم برو حموم با آب خالی بشور و شونه کشی کن تخمشو میتونی دربیار نمیتونی هم دیگه خودش از بین میره

سلام عزیز....خداکنه پیامم رو ببنید... طرز دقیق استفادش رو میگید؟ ایا ۱۰ روز بعد باز استفاده کردین؟؟

من چون خیلی وسواسی ام باز استفاده کردم ولی چیزی نبود واقعا با همون یبار تموم میشه چون من استرسش داشت عذابم میداد باز استفاده کردم خیالم راحت بشه

من ب خانم ابراهیمی زنگ زدم ...گفتن دارو ۸۰..پک کامل ۹۵ .....خیلی گرونه...اخه ما خیلی زیادیم....خواهر زادمم گرفته از دخترم ....موهاشم پر و خیلی بلنده تا زیر کمرش ....از خواهرم و اینام میترسم ...نمیدونید چ حالیم😭...پول داشتم ۱۰ تا سفارش میدادم ....چون گف یک‌هفته بعدش باید تکرار بشه ....اونام یه عالمه مو....چندروزه کارم شده گریه

من ب خانم ابراهیمی زنگ زدم ...گفتن دارو ۸۰..پک کامل ۹۵ .....خیلی گرونه...اخه ما خیلی زیادیم....خواهر ...

09154804665خانم فدایی

به ایشون زنگ بزنید یا پیام بدین احتمالا ارزونتر بدن

من ب خانم ابراهیمی زنگ زدم ...گفتن دارو ۸۰..پک کامل ۹۵ .....خیلی گرونه...اخه ما خیلی زیادیم....خواهر ...

موی اینقد بلند خودش یکی کامل میخواد ولی موی تا رو شونه باشه واسه دونفر میشه بعد پک کامل نگیر اگه شونه دندونه ریز داری خودت بجای اون کلاه پلاستیکی هم پلاستیک معمولی بکش سرت تو فقط دارو بخر حالا ایشون میگن باید حنام بزنی بعدش ولی من حنا نزدم ی هفته بعدم میتونی تکرار نکنی همون یبار کافیه 

همه اتون‌ گرفتین حتی شوهرتم باید استفاده کنه وگرنه خوب نمیشید با هر کی در ارتباط بودی گرفته باید استفاده کنه ولی خب هرکی برا خودش بخره تو مسئول بقیه نیستی که

بعضیا اسمش ایورمیشن هم هست شیشه اش ابیه دوتاش عالیه بخدا خودم چندتا تو خونه دارم خودشون تضمین میکنن ...

عزیزم من از این محلوله گرفتم اما روش عکس حشره دارع به نظرت بد نیست؟