2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 17631 بازدید | 69 پست
یکی الان تاپیک زده بود برای شپش گمش کردم لطفا تگش کنید بنده خدا راحت بشن اسم این دارو رو تو گوگل یا ...

تاپیک رو برای من زدی عزیزم؟ ممنونتم اسمش چیههه؟😭😭😭از کجا میتونم بخرم

تاپیک رو برای من زدی عزیزم؟ ممنونتم اسمش چیههه؟😭😭😭از کجا میتونم بخرم

اره عزیزم چون خودم این روزا رو کشیدم دلم خواست کمکت کنم محلول ایورپیل تو ی شیشه کوچیک مثل شیشه پنی سیلین هست میخوای شماره اون خانما که من خریدمو برات بفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو اینستام سرچ کنی پیجای مختلفی میفروشن فقط از ی پیج مطمین بگیر اصل باشه سر ی روز تموم میشه دیگه نیاز نیست رشک در بیاری خودش به مرور مثل شوره سر میشه و میریزه پوچ میشن دیگه تبدیل به شپش نمیشه

بعضیا اسمش ایورمیشن هم هست شیشه اش ابیه دوتاش عالیه بخدا خودم چندتا تو خونه دارم خودشون تضمین میکنن خوب نشدی پولتو پس میدن من یبار اشتباه زدم یبار دیگه بدون هزینه برام دارو فرستاد

بعضیا اسمش ایورمیشن هم هست شیشه اش ابیه دوتاش عالیه بخدا خودم چندتا تو خونه دارم خودشون تضمین میکنن ...

شما از شامپو نو لایس هم استفاده کرده بودید؟ 

استفاده زا سس و اینا میخوام ببینم چه کارهایی انجام دادید 

چند ماه درگیرش بودید؟

یک شبه خوب شدشد با استفاده از این محلول؟ 

شمارشونو بفرستید بی زحمت 

شما از شامپو نو لایس هم استفاده کرده بودید؟  استفاده زا سس و اینا میخوام ببینم چه کارهایی انجا ...

من از همه شامپوها سس روغن زیتون شیره تنباکو اسپند همه چی استفاده کردم خوب نمیشد لعنتی خیلی عذابه 

ی روزه خوب میشه هرچی شپش بود ریخت رشکاش بود ولی پوچ شده بود تبدیل به شپش نشد به مرور ریخت تا یکماه هر روز نگاه میکردم تا باورم شد خوب شدیم من سه ماه درگیر بود راستش بهمن ماه سال قبلم گرفتیم ولی زود فهمیدم دارو هم داشتم زودی خوب شدیم زیاد نشد