2777
2789

چرا ظالمها به سزاشون نمیرسند

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میرسن من ۱۰۰ بار بهم ثابت شد 

چه وقت؟؟؟

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....

فقط صبر کن 

قطعا به سزاشون میرسن 

واینک۶ میگی ای کاش الان میمردم به نظرت حرف درستیه؟؟؟

خدا هرجور روح رو توو بدنمون دمیده همون طور هم میگیره 

به نظرم اگه تصمیم به مردن خودش بگیره ،واقعا گناه بزرگیه ،وعذاب سختی اونو فرا میگیره 

حالا این چیزایی هستن که من در موردشون تحقیق کردم بقیش هم الله اعلم