2789
عنوان

میشه بیاین 😭

122 بازدید | 6 پست

افسردگیم اود کرده خیلی حالم بده تروخدا واسه حال روحیم دعا کنین ب آرامش برسم روزی ۱۰۰ بار از خدا مرگمو میخوام نمیدونم تقاص کدوم گناهم بود...

ی متنی نوشته بود خدایا به هیچکس انقدری درد نده که آرامش خودشو تو مرگ ببینه 

واسه حال الان من مرگ بهترینه 

چقدر دلم میخواد داد بزنم بخدا ی بغضی مونده تو گلوم دلم میخواد دااااادد بزنم بگم خدااااااا من بچمو میخوام 

خیلی حالم بده نمیخوام‌زندگی کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم بچت چی شد

۶ماهم بود گفتن سقطش کن با بدبختی بدستش اوردم ب راحتی از دستم رفت گیر ازمایش ژنتیک افتادم خیلی حالم بده بهم گفتن احتمال تکرارش هست 

این برزخی ک خدا تو این دنیا واسم درست کرد نمیدونم تاوان کدوم گناهم بود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۶ماهم بود گفتن سقطش کن با بدبختی بدستش اوردم ب راحتی از دستم رفت گیر ازمایش ژنتیک افتادم خیلی حالم ب ...

آخی عزیزم درکت میکنم منم بچمو ازدست دادم خودموشوهر چن ماه طول کشید ک خودمونو پیداکنیم 

ولی امیدتو ازدست نده خدا خیلی بزرگ امیدوارم ک چراغ دلت روشن بشع هرچی زودتر

❤😻❤
آخی عزیزم درکت میکنم منم بچمو ازدست دادم خودموشوهر چن ماه طول کشید ک خودمونو پیداکنیم  ولی امی ...

اخی عزیزم چرا ببخشید میپرسم؟

الان بچه دارین؟

اره دردم اینه ک‌تو این راه پر پیچ و خم قرار گرفتم همش منتظر همش استرس بخداددیگ کم اوردم مخصوصا چندتا ادم بد دورو برتم باشن زخم زبون بزنن 

اخی عزیزم چرا ببخشید میپرسم؟ الان بچه دارین؟ اره دردم اینه ک‌تو این راه پر پیچ و خم قرار گرفتم همش ...

۴۰هفته تموم بودم رفتم بیمارستان دکترم دور امد بچم خفه شد

بچه ندارم. واقعا ی مشت آدم نفهم هستن ک زخم زبون میزنن ولی من فقط شوهرم برام مهم ک همه جور هوامو داره

❤😻❤
۴۰هفته تموم بودم رفتم بیمارستان دکترم دور امد بچم خفه شد بچه ندارم. واقعا ی مشت آدم نفهم هستن ک زخم ...

بمیرم واسه دلت اخی خیلی ناراحت شدم انشالله ک خدا ب همه اونایی ک منتظرن بچه سالم بده 

اره واقعا خیلی سخته مخصوصا یکی بچه داشته باشه بخواد از حسودیش بهت نیشو کنایه بزنه