2777
2789
عنوان

کی برم سونو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست
مثل منی منم ۲۵۰ بودم..به نظرم یه ازمایش بده بزار دو سه هفته بعد برو..منکه دیگه آزمایشم ندادم..همون و ...

اره آزمایش میدم اگه لک بینی نداشتم دیگه نمیرم تا آخر تیر..دعا کن همه چی خوب پیش بره استرس گرفتم هی میگم شاید پوچه خارج رحمیه

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خیلی خوبه فضای خونه رو عوض میکنه من دوتا دارم  ان شاء الله هرکی آرزوی بچه داره هرچه سریع ت ...

انشالله شوهرمو ب زور راضی کردم بچه بیاریم پنج ساله عروسی کردیم دیوونه شدم از تنهایی و فضای کسل کننده خونه همیشه دنبال بچه هام ولی دوست دارم تا وقتی انرژی دارم بچه خودمو بزرگ کنم

انشالله شوهرمو ب زور راضی کردم بچه بیاریم پنج ساله عروسی کردیم دیوونه شدم از تنهایی و فضای کسل کننده ...

من 6 ساله خونه دارم 2 تا بچه دارم

چند سالته؟ 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
پس زود ازدواج کردی الان سنت عالیه  ان شاء الله یه بچه سالم و اهل صالح خدا روزیت کنه

انشالله سالم و صالح و خوش قدم باشه و بارداری خوبه داشته باشم.