2777
2789
عنوان

خدا نمی میرد..🌱🌷💓

456 بازدید | 26 پست

🏖مارتین لوتر کینگ، مبارز بزرگ آمریکایی در کتاب خاطراتش ﻣﻰنویسد:

روزی در بدترين حالت روحی بودم، فشارها و سختىﻫﺎ جانم را به تنگ آورده بود. سر در گم و درمانده بودم. مستأصل و نگران، با حالتی غريب و روحى ﺑﻰجان و ﺑﻰتوان به زندگی خود ادامه ﻣﻰدادم.

همسرم مرا ديد به من نگاه کرد و از من دور شد، چند دقيقه بعد با لباس سر تا پا سياه روی سکوى خانه نشست. دعا خواند و سوگوارى کرد!

با تعجب پرسيدم: چرا سياه پوشيدهﺍی؟ چرا سوگواری ﻣﻰکنی؟

همسرم گفت: مگر ﻧﻤﻰدانی او مُرده است؟

پرسيدم: چه کسی؟

همسرم گفت: خدا... خدا مُرده است!

با تعجب پرسيدم: مگر خدا هم ﻣﻰمیرد؟ اين چه حرفی است که ﻣﻰزنی؟

همسرم گفت: رفتار امروزت به من گفت که خدا مُرده و من چقدر غصه دارم، حيف از آرزوهايم...

اگر خدا نمُرده پس تو چرا اينقدر غمگين و ناراحتی؟

او در ادامه ﻣﻰنويسد: در آن لحظه بود که به زانو در آمدم گريستم.

راست ﻣﻰگفت، گويا خدای درون دلم مُرده بود...

بلند شدم و براى ناامیدیﺍم از خدا طلب بخشش کردم.

هیچوقت نا امید نشوید، خداوند هرگز ﻧﻤﻰميرد...!🌱🌷💓

@دختر_جذاااااب  

@fatishko80  

@منخودمم  

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

چ قشنگ حالمو خوب کرد🌺👭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@مادرشوهر_نی_نی_یار3  

@sardastetorshideha  

@ننه_الماس  

@جاری_نی_نی_یار2  

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

@ماماناشی  

مرسیییییییی ازت او اوج ناامیدی خوندم حال دلم خوب شد همون خدا همیشه حال دلتو خوب کنه 😍😍😍😍😚

عزیز دلمی💞😍

عااااالی

و واقعا تا خدا هست غم چراااا!!!!؟؟ ☺️❤️

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

حس خوبی بهم داد 

یع دنیا سپاس ☺️❤️🙏 

انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖