2777
2789
یادم نمیاد کار خاصی کرده باشم...شبا بالای سرم قرآن میزاشتم...مادرمم همزاد داشت وقتی حامله بود اذیت م ...

ی مدتم از ترس فقط با چراغ روشن میخوابیدم

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود به خود رفت؟؟چجوری اذیت میکرد؟؟

مادرم میدید سایه هاشو..یا حس میکرد..فقط دوران بار داری اینحوری بود که اونم با دعا

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
متاسفانه واقعیت دارن

هر چیزی رو باور نکن دوست من

عده ای  برای تلکه کردن ملت  هر چیزی میگن  و هر کاری میکنن  ؛ شما  درایت داشته باشید و باور نکنید 

موفق باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هر چیزی رو باور نکن دوست من عده ای  برای تلکه کردن ملت  هر چیزی میگن  و هر کاری میکن ...

شما درست میگویید.ولی علت این همه بدبیاری و ناراحتی و بیماری چی میتونه باشه؟؟دکترا هم میگن سالمی

شما درست میگویید.ولی علت این همه بدبیاری و ناراحتی و بیماری چی میتونه باشه؟؟دکترا هم میگن سالمی

عزیزم

هر چیزی  راه خودشو داره  .  با نهایت ادب و احترام  باید بگم  توسل به خرافات  ناشی از جهلِ  . اگر مشکل خانوادگی دارید میتونید از  مشاور عاقل و دلسوز  کمک بگیرید .  منشا بعضی بیماری ها  اعصابِ  .  وقتی روح تون آروم باشه  اتومات جسم تون هم آروم میشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم هر چیزی  راه خودشو داره  .  با نهایت ادب و احترام  باید بگم  توسل به ...

گفتم که خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم و همین هم باعث شده اطرافیان به خاطر حسودی دست به هر کاری بزنن