کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
ی مدت شدید حسش میکردم... مثلا ی بار تو حالت خواب و بیداری بودم..بعد ی ذره چشامو باز کردم چشام زیاد نمیتونستم باز کنم احساس سنگینی میکرد..دیدم یکی شبیه خودم وارد اتاق شد اومد کنار پاهام ک دراز بودن ایستاد(اینجاشو ندیدم چون نمیتونستم برگردم) بعد یهو صدای جیغ شنیدم و انگار خودشو انداخت روم کل بدم سنگین بود هیج حرکتی نمیتونستم بکنم..چندتا صلوات دادم یهو انگار همه چی درست شد
هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد...
کار کی تو این مملکت خوب پیش میره؟که من دومیش باشم؟وقتی برا همه نیست خب برا منم نیس
رابطه تو با خدا خیلی قوی کن نصف مشکلات ادم از رابطه ضعیفش با خداس
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
میگن گناه کبیرست.ولی نامادریم دست از سرم برنمیداره.کلافه شدم
از خدا بخواه به خدا توکل کن که تو رو از مکر و حیلخ دشمنات دور کنه...دست خدا بالای همه دست هاست