2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست
تازه پسره علاف و پول پله هم نداره😁 یعنی واقعا قحط شوهر بوده؟؟؟؟

من از همسرم پرسیدم این که علافه خرج دوتا رو چطور میده گفت اولی که کلا سر خرج خانوادشه برا دومی هم ماشینش قراره بفروشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به خداااا اونوقت این که خرج یکی رو نداره حالا جه جور می خواد دو تا زن رو اداره کنه نه مهریه اولی رو ...

والا چی بگم یکم عجیب اخه پدر دختر چطور بدون خواستگاری خانواده پسر دختر شون شوهر دادن... خرج پسر هم ک باباش میداده پول این وسط کجا امد 😂

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
مگه نمیگن واسهذعقد دایم باید اجازه زن اول باشه من جای شما بودم به یه طریقی به زنه اطلاع میدادم

من زنه رو ندیدم اصلا مرده یکم با همسرم سلام علیک داره خودش برا شوهرم تعریف کرده شایدم صیغه بلند مدت کرده 

من از همسرم پرسیدم این که علافه خرج دوتا رو چطور میده گفت اولی که کلا سر خرج خانوادشه برا دومی هم ما ...

والا چی بگم هر دو تا زنش دور از جونت احمق ن اولی ک خنگ نفهمید شوهرش چیکار میکنه دومی هم با چه امیدی زن دوم شده خود پسر هم‌ک معلوم ی چیزی میزنه 😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
والا چی بگم هر دو تا زنش دور از جونت احمق ن اولی ک خنگ نفهمید شوهرش چیکار میکنه دومی هم با چه امیدی ...

مرده مشروبات الکی خودش درست میکنه و خانوادگی میخورن یه چیز عادیه براشون شبی هم که رفته در خونه پدر دختره تمام رابطه ها دوتا دختر دیگریا مرده لو داده کلا معروف شدن تو محلمون

2790
2778
2791
2779
2792