2777
2789
عنوان

بازجویی ⛔

169 بازدید | 7 پست

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃

🔹️به جاي چك كردن موبايل همسرتان ، اعتماد به نفس خود را بالا ببريد.

در موبایل همسرتون دنبال چه چیزی می گردید؟

دنبال خیانت ؟ می خواهید ببینید آیا با کسی در رابطه است یا نه؟ خب؟ بعدش می خواهید چه کار کنید؟ دعوا کنید؟ طلاق بگیرید؟ هر طور که حساب کنید این پروسه، پروسهٔ معیوبی است و شما عملا به او می گویید که اعتمادی که شیرازه و قوام زندگی هست را به اون ندارید...

به جای چک کردن موبایل همسرتون به اون احترام و عشق هدیه کنید، بیشتر محبت کنید، اعتماد به نفستان را بالا ببرید، دنبال علت باشید، اعتماد را بیشتر کنید و اجازه ندهید این بازی خطرناک بین تون رایج بشه که از روی لج و لجبازی مُدام در حال کنترل وسایل شخصی و حریم خصوصی هم باشید.

احساس بازجویی، هم برای مرد و هم برای زن دردناک است. در عین حفظ صمیمیت به فردیت هم احترام بگذارید.

💕💞💕💞💕💞💕💞💕💞

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

ولله من به شوهرم شک دارم چه چیزایی که رو گوشیش نصب کردم تا چکش کنم نمیتونم این کارو ترک کنم چون قبلا که خیلی اعتماد داشتم بهم خیانت کرد زندگیم بعد اون جریان کلا زیرو رو شد نمیتونم گوشیشو چک نکم 

خیلی خستم
منکه چک نمیکنم اعتماد بنفسمم بالاست خیلی هم محبت کردم ولی بعد بدنیا اومدن بچه ،یه آدم دیگه شده ، دیش ...

چرا فکر می کنی برات مهم نیست ؟

مانند یک رفیق کنارش باش . از در نصیحت وارد نشو سعی کن شنونده باشی .بزار باهات صحبت کنه شاید مشکلی براش پیش اومده که بلد نیست چطور بیانش کنه یا ترس از سرزنش داره . 

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولله من به شوهرم شک دارم چه چیزایی که رو گوشیش نصب کردم تا چکش کنم نمیتونم این کارو ترک کنم چون قبلا ...

ببخشش خیانت واقعا سخته . ولی اگه بخشیدی و باهاش ادامه دادی سعی کن شک و تردید از دلت بیرون کنی . البته به سادگی هم نباید بخشید. بهتره این گذشت زیر نظر مشاور  صورت بگیره .

ببخشش خیانت واقعا سخته . ولی اگه بخشیدی و باهاش ادامه دادی سعی کن شک و تردید از دلت بیرون کنی . البت ...

ممنون روحیه رهم میدی معدرت خواهی کرد تکرار هم نکرد ولی هنوز مث خوره میخورم فکرش میکنم گریم میگیرا

خیلی خستم

واقعا اخر هم نفهمیدم راه درست چیه چک نکنی ام نمیشه چک کردنشم ب گفته شما خوب نیست خب اگر مرد گوسی زنشو چک کنه زن نمیتونه نکنه ب مردا هم نمیشه فهموند اخرشم ختم میشه ب مگه چی داری نمیخوای من ببینم

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
واقعا اخر هم نفهمیدم راه درست چیه چک نکنی ام نمیشه چک کردنشم ب گفته شما خوب نیست خب اگر مرد گوسی زنش ...

نیاز به چک کردن نیست از خودت شروع کن . رمز گوشیت در حضورش راحت بزن مخفی کاری نباشه و وقتی گوشیت برداشت هولکی واکنش نشون ندی که وسیله شخصیه خیلی راحت و ریلکس مثلا بگو از گالری فلان کلیپ نگه داشتم ببینی بعد حذف کنم . اگه به این ریزه کاریها آگاه باشیم کمتر درگیر مشکلات میشیم . 

قانع شدم کاملا ممنونم گلم❤❤💙

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز