اسم کوچولوهای خوشگلتونوبگین ایده ای باشه برای کسایی ک دنبال اسمن😍
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
اره بابا برو برا من هنوز 6 هفته و 6 روز صدا قلبشم شنیدم چطور طاقت اوری نری😀دکترت برا کی زده؟
دکترم زده شش هفته که نرفتم برای سلامتی بارداری که ببینه کیسه زرده هس یا جمین و ساک دیده میشه یا نه
پس من شنبه میرم🥰🥰🥰 ان شاءالله
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترم زده شش هفته که نرفتم برای سلامتی بارداری که ببینه کیسه زرده هس یا جمین و ساک دیده میشه یا نه ...
اره برو بیا خبر بده ایشالا ب سلامت بری بیای با عکس فندقت😍یادت نره صدا قلبشو یا فیلم بگیر یا ضبط کن که داشته باشی مث من ثانیه ب ثانیه گوش کنی🙊 😍😍😍
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
اره برو بیا خبر بده ایشالا ب سلامت بری بیای با عکس فندقت😍یادت نره صدا قلبشو یا فیلم بگیر یا ضبط کن ...
راستی باید شکم پر آب باشه یانه
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
اره باید مثانه پر باشه،من ک اب نخورده یکسره میرم سرویس توام اینجوری؟ یکسره هااا😫
اره باید مثانه پر باشه،من ک اب نخورده یکسره میرم سرویس توام اینجوری؟ یکسره هااا😫
اره بابا
هم یه لیوان شربت میخورم میرم دستشویی
خخخ باز ادم حوصله داشتنی عب نداره ها ی وقتایی جون نداری،حسش و نداری 😀😀😀😀😀
خخخ باز ادم حوصله داشتنی عب نداره ها ی وقتایی جون نداری،حسش و نداری 😀😀😀😀😀
دقیقاااااا😂😂😂😂😂
الان شوهرم شربت درس کرد
خیلی شیرین بود
حالت تهوع گرفتم نتونستم درازبکشم بشستم تا بلکه یکم بهتر بشم
اینجور موقع ها یکم حالت تهوع میگیرم سریع خوب میشه
ولی الان هنوز هس🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
خاک شیر،تخم شربتی نخوریا،امروز زن داداشم ب من میگفت،گفت واس جنین ضرر داره سقط میشه،فلان میشه