2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نی نی یار میتونه فقط

ببخشید یه گروه زدید دخترا 1400 هرچی زدم نشد وارد شم گفتید تاپیک هام و پاک کن کنجکاو شدم خیلی عذر می خوام میشه منم وارد کنید قبلش ویس هرچی بخواین میگم

روز محشر به خدا خواهم گفت..آنکه از من تو گرفتی همه ی جانم بود
نی نی یار میتونه فقط

باهات شوخی کردم..به یاسی بگو خیلی دلم برات تنگ شده..ولی مسدود کردم چون مجبور بودم تو که از جریان زندگی من خبرداری

دو سه روز مسدود کردم چون واقعا مجبور بودم..ایدا من تو تلگرام بازتون میکنم به یاسی هم بگو اگه شما باز نکردید دیگه به این نشون میذارم که قصد ندارید دوستی داشته باشیم و دیگه تموم میشه رفاقتمون..

آیدا خانوم من میدونم که بین من و یاسی و ریختی بهم چون حسادت کردی..من و یاسی اینقدر صمیمی بودیم..چون تو رو تحویل نمی گرفتیم اینکارو کردی حالا برو با یاسی هرچی دوس داری خوش باش..ولی اون هم مثل من هیچ علاقه ای بهت نداشت..خدانگهدار.

آیدا خانوم من میدونم که بین من و یاسی و ریختی بهم چون حسادت کردی..من و یاسی اینقدر صمیمی بودیم..چون ...

ن به قران اگه کاری کرده باشم تو مسدود کردی خیلی از دستت ناراحت شدیم اونم بلاکت کرد منم کردم فکر کردی کی هستی  نه که من عاشقت بودم آخه میمردم هیچم حسود نیستم به یاسی هم میگم باز ت میکنه ک فکر نکنی من میونه تونو    بهم زدم قضاوت بیجا نکن اوسگول

یه صلوات مهمونم می کنید 
ن به قران اگه کاری کرده باشم تو مسدود کردی خیلی از دستت ناراحت شدیم اونم بلاکت کرد منم کردم فکر کردی ...

واقعا دوستیمون همینقدر ارزش داشت

ن به قران اگه کاری کرده باشم تو مسدود کردی خیلی از دستت ناراحت شدیم اونم بلاکت کرد منم کردم فکر کردی ...

بعدش تو میدونی من تو این دو سه روز که مسدود کردم چه مشکلی داشتم

واقعا دوستیمون همینقدر ارزش داشت

من دیگ باهات کاری ندارم دوست هیچ وقت به دوست تهمت نمیزنیه مطعصفم واست من به جون مادرم بین تو و یاسی رو بهم نزدم اگه زده باشم کفنم کنن 

یه صلوات مهمونم می کنید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز