وقتی ینفر قسمتت باشه سر راهت قرار میگیره من به این حرف خیلی معتقدم👸🏻⚘
کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که هرچی نداشتمو بهش بدم💫میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم چجوری محکم بره🎈بغض نکنه جلوی اوزگل که فکرش فقط به لـش بازیاشه💫 ، شر میکنه🎈زن کتک میزنه برا مشتای دیگه داد کمک میزنه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که قول بده آدمارو باور نکنه💫زود دل نده آغوششو راحت نکنه🎈مثه ابزار نشه برا یه شب نباشه💫عشقُ تجربه کنه بنده ی تن نباشه🎈مثه مادرم نشه سکوت نکنه💫از بلندپروازی هاش سقوط نکنه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫میخوام بیوه اگه شد نزنن تهمت بهش🎈میخوام بدونه ، زمین ِ زراعتی نیس💫واسه نرای مومن صیغه ی یه ساعتی نیس🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم صداشو جرعت بده🎈بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه💫اگه نتونه مادر شه مرد طلف نمیشه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که رحم کنه به زنی که متاهله🎈میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه🎈میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه💫میخوام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه🎈میخوام زن باشه ، زن بمیره ، زنیت همینه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که بدونه دنیا جای خوبی میشه براش💫علیه خشونت زن کسی نمیکنه تلاش🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من👸🏻