2777
2789
عنوان

بازیگری

593 بازدید | 27 پست

علاقه دارم به بازیگری 

خودم رشتم مهندسه برقه اما میخام ول کنم برم کنکور هنر بدم و برم بازیگری 

میدونم میتونم کلاساشو برم اما خب به برقم علاقه ندارم  نمیخام عمرمو صرف رشته ای که دوصش ندارم بکنم 

کارم دارم تو یه شرکتی مهندسی کار میکنم 

نطرتون؟ 

خدایا رهایم نکن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه می‌کنی♥️

باری بازیگر شدن با شرایط و فاکتورهای متعددی نیاز هست که گاهی از دست و اراده و توان شما خارج هست.. عاقلانه نیست رشته ای رو که برای موفقیت نیاز به تحصیلات آکادمیک نداره در دانشگاه دنبال کنی‌‌..

در رشته ای دیگه تخصص بگیر و بازیگری رو در کنارش از طریق کلاسهای معتبر پیگیری کن.

اشتباه می‌کنی♥️ باری بازیگر شدن با شرایط و فاکتورهای متعددی نیاز هست که گاهی از دست و اراده و توان ...

خب درسته 

اما به برقم علاقه ندارم 

زورم میاد شهریه دانشگاه بدم برای رشته ای که دوسش ندارم 

خدایا رهایم نکن😔

خب درسته  اما به برقم علاقه ندارم  زورم میاد شهریه دانشگاه بدم برای رشته ای که دوسش ندار ...

خوب برق نخون! هرچند به نظر من برق رشته ی بسیار جذاب و بسیطی هست.. خودم سینما خوندم 🤭

کلاسای بازیگری کی مد نظرت هست چقد تحقیق کردی چقد فیلم دیدی ببخشید میپرسم چون من فیلم زیاد میبینم ...

عضو انجمن سینما جوانان هستم 

کلاسای فیلم سازی رو گذروندم 

الانم تصمیم دارم برم آکادمی آوا 

خدایا رهایم نکن😔

خوب برق نخون! هرچند به نظر من برق رشته ی بسیار جذاب و بسیطی هست.. خودم سینما خوندم 🤭

سینما خوندی

من آرزوی رشته ی تو رودارم اونوقت برق برات جذابه، :/

خدایا رهایم نکن😔

[QUOTE=196140757]همینش داغونم کرده  بازیگری ریسکه  اما مهندسی برق توش پول هس و کارم براش زیاده

اگه موفق بشی خوبه اما حالا تعداد بازیگرا زیاده اگه خیلی زیبا نباشی یا تو فیلم و سریالای عالی بازی نکنی به موفقیت خوبی نمی رسی ولی برق به مغزت کار دار عزیزم ببین که تو وضع خوب جهانی ایم نیستم به علت کرونا بازیگری خیلی افت کرده

عضو انجمن سینما جوانان هستم  کلاسای فیلم سازی رو گذروندم  الانم تصمیم دارم برم آکادمی آو ...

آوا که عالیه 

میخوای از تیاتر شروع کنی یا سینما؟

➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
عضو انجمن سینما جوانان هستم  کلاسای فیلم سازی رو گذروندم  الانم تصمیم دارم برم آکادمی آو ...

چجوری عضو شدی؟

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔