zahrasadra مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 عنوان بابای بی رحم بی رحم بی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست لطفا برای عنوان تاپیک سرزنش نکنید میگم من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟ 1400/04/02 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آقا_مجتبی عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1804 خوب تقریباخیلی خوب خب پ پولاتو جمع کن جدازندگی کن دارد همهچیز، آنکه تو را داشته باشد
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 ۲۱ چرا از خونه نمیری بیرون؟برو برا خودت آزاد باشتو میتونی و نمیریمگه دیوونه ای من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
تالف عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2979 از دیشب تا حالا معدم مدام درد میگیره و بعد الان بهشون گفتم میشه منو ببرید دکتر بابام :بریم دکتر چی ... منم همینطور..هر وقت طوریم میشن جرعت ندارم چیزی بهشون بگم..چند روزه معده درد دارم و حالت تهوع سعی میکنم باهاش کنار بیام.. میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
خانوم_آقا_مجتبی عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1804 چرا از خونه نمیری بیرون؟ برو برا خودت آزاد باش تو میتونی و نمیری مگه دیوونه ای ن زندونیم درم روم قفله اینافقط تیکه هاشونه وگرنه من یکیودوس دارم میدونم بیادخاستگاری قبول نمیکنن دارد همهچیز، آنکه تو را داشته باشد
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 بهتر از سکوت کردنه آزارش بده روح و روانشو نابود کن تاحالا اینکارو کردم اماجواب ندادهمن نمیخوام کنارشون خوشبخت باشممیخوام فقط دردنکشم همینچه روحیو چه جسمی من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 خب پ پولاتو جمع کن جدازندگی کن پول؟؟؟😂😂😂😂😂کل داروندارم ۶۰۰ تومنه که به بابام دادم تا گمش نکنم وهییی😂💔 من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
خانوم_آقا_مجتبی عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1804 پول؟؟؟ 😂😂😂😂😂 کل داروندارم ۶۰۰ تومنه که به بابام دادم تا گمش نکنم و هییی😂💔 من نفمیدم تو چته دارد همهچیز، آنکه تو را داشته باشد
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 منم همینطور..هر وقت طوریم میشن جرعت ندارم چیزی بهشون بگم.. چند روزه معده درد دارم و حالت تهوع سعی م ... خیلی بده حسش....حس میکنم پناهی ندارمخودمم و خودم و بازم خودمکه هیچ زوری ندارم و کسی جز "خدا" پشتم نیست من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 ن زندونیم درم روم قفله اینافقط تیکه هاشونه وگرنه من یکیودوس دارم میدونم بیادخاستگاری قبول نمیکنن ووووای تو منی یا من توم؟من ازت کوچیکترم ولی دقیقا شبیه تومبدون استقلال و عاشق یکی که با خودمون خیلی فرق داره💔 من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
خانوم_آقا_مجتبی عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1804 ووووای تو منی یا من توم؟ من ازت کوچیکترم ولی دقیقا شبیه توم بدون استقلال و عاشق یکی که با خ ... من قصدفرار دارم ازدواج دوممه دارد همهچیز، آنکه تو را داشته باشد
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 من نفمیدم تو چته چون بسیار فراموشکارم و جای همه چیو یادم میره پولامو دادم به بابام تا برام نگه داره من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
خانوم_آقا_مجتبی عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1804 چون بسیار فراموشکارم و جای همه چیو یادم میره پولامو دادم به بابام تا برام نگه داره بریز تو کارتت خب🤐 دارد همهچیز، آنکه تو را داشته باشد
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 دقیقا حس من همینه..تو زندگیم خودم و خدا کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم خیلی وقته هیچ حسی هم بهش ... به نظرت چراچرا بعضی خانواده ها از دشمن بیشتر اذیت میکنن...؟ من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 من قصدفرار دارم ازدواج دوممه اهااا وای چه جالبه زندگیتدوس دارم بیشتر بدونم اگه مایلی من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
zahrasadra مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 124 بریز تو کارتت خب🤐 نمیشه سنم پایین ۱۸ س من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....! من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟