2777
2789
عنوان

خانوادگی

56 بازدید | 3 پست

سلام دوستان، من الآن ۲۳ سالمه و تا همین الان هر روز برای کارهای خانه با مادرم مشکل دارم چون مادرم میگه باید هم غذا درست کنی و هم کارهای خونه رو تاقبل از ساعت ۹ صبح انجام بدی، من با هیچ کدوم از این موارد مشکلی ندارم ولی همین که میگه باید هر روز صبح ساعت ۵و۶ برای ظهر غذا درست کنم من این مورد رو واقعا نمیتونم انجام بدم چون پدرم اگه یکم تاخیر بشه درست کردن غذا، شروع میکنه به دعوا کردن و منم کل روزم خراب میشه برای همین دوست ندارم کار کنم مادرم هم میگه حالا که تو کار نمیکنی پس از خرید خبری نیست(هر چیزی) در ضمن به هیچ عنوان هم مشاوره یا دکتر روانشناس نمیاد، تازه حتی اگه ناهار سر صبح رو هم انجام بدم بازم میگه پول تو جیبی خبری نیست وضع مالیمون هم متوسطه یعنی جوری نیست که نتونه بده، من هم گفتم خب بزار برم سر کار میگه چی معنی کرده دختر بره سر کار ، من الآن دانشجو هستم ولی حتی یک لپ تاپ هم برام نخریده و بارها هم به جای حل مشکل پیش مشاوره فقط میره پیش تمام فامیل آبرو میبره، مادرم عشق کاره کلا بدش میاد من حتی یه دقیقه هم استراحت کنم، پدرم هم چون یک سال از مادرم کوچکتره  همیشه طرف مامانم رو میگیره، دوستان لطفا بگید من باید چی کار کنم؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۰
2
50%
۰
2
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطی که شما داری،یک صحنه ی امتحان هست.

اینکه با وجود این سختی ها اگه باز هم به والدینت احسان کنی،و صبور باشی.

خدا میدونه چقدر برای احسان به والدین و اطاعت پذیری از اونها ، روحت رشد میکنه و مستحق پاداشهای الهی میشی.

عزیزم ،ان شاءالله بابت این خوبی هات یک همسر مهربون بدست بیاری.

عزیزم حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: رشد و قدرت در سایه ی سختی ها رو گوش کن. 

خیلی کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂