2777
2789
عنوان

دوستم حرفای عجیب میزنه

111 بازدید | 7 پست

دوستم خرافاتی اینانیست ولی امروز بهم گفت من یه نفرو هر روز می بینم چشاش قرمز خودش سیاهه همیشه ممیبینم می گفت اولا میترسیدم اما الان نمی ترسم بهش عادت کردم از سن ۱۳ سالگی من اونو میبینم 

اسی ببخشید

بچه ها بیاین تاپیک اخرم برای حاجت روایی صلوات هدیه به امام رصا  ایشالا هممون به حاجتامون برسی

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ما کمترون😲

,از ما بهترون 😐😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
از ما کمترون😲

از ما کمترون یا از ما بهترون😅

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
شوخی کردم😁

🤣🤣🤣🤣

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆