مامانای مهربون بچم خیلی کم تکون میخوره هر پنج روز یا چهارروز یه تکون خیلی ریز.نگرانم اما صدای قلبش خوبه بنظرتون طبیعیه دکتر میگه قلبش خوب میزنه جای نگرانی نیست کیا مثله من هست نی نی شون
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بازم مهم نیست. جفتت قدامیه؟ خیلیا تا هفته ۲۰ و ۲۱ ک اصلا یکی هم حس نمیکنن. الان خیلی کوچولو و ظریفه. ...
گلم بارداری تورو خدا برای نی نی م دعا کن سالم باشه سند وم دان مثبت زده بود من نرفتم امینو سنتز همش میترسم آروم بودنش ربط داشته باشه تکون نخوردنش با سند وم دان
گلم بارداری تورو خدا برای نی نی م دعا کن سالم باشه سند وم دان مثبت زده بود من نرفتم امینو سنتز همش م ...
چرا نرفتی اینجری ک بیشتر استرس داری
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق