2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

67 بازدید | 11 پست

من دخترم یه ماهشه

همش دلدرد بالا میاره دکترم بردم گفته عادیه چندماه دیگه خوب میشه قطره داده

میخوام ببینم کی این دردا و این گریه های الکی تموم میشه

مثلا چهارماهش بشه چطوری میشه  خوابش گریه هاش 

تو بیداری چیکار میکنه؟گریه میکنه یا بازی

شما نی نیاتون چطوری بودن

بنظرتون سختترین وقت بچه داری کیه

نمیدونم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سختررین دوره بچه داره همون تا ۴ماهه بعدش میفتی رو روال البته بچه من کلا بچه خوش خواب و خوش خوراکی بود شیرش و درست میخورد خوابشم خوب بود ولی بازم چهارماهه اول خیلی سخت بود الان ک سه سالش شده یادم میفته میگم خداروشکر تموم شد سختیاش دیگه حاضر نیستم یکبار دبگه تجربش کنم

دل درد معمولا تا 4ماهگی خوب میشه ولی پسر من تا 6ماهگی به شدت اذیت کرد همه ش باید بغلش میکردم بعدش که یاد گرفت سینه خیز بره یهو از این رو به اون رو شد

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
سختررین دوره بچه داره همون تا ۴ماهه بعدش میفتی رو روال البته بچه من کلا بچه خوش خواب و خوش خوراکی بو ...

واسه منم خیلی سخت میگذره میگم شاید هنوز این روزا روزای راحتش باشه

بعد چهارماه وقت بیداری دیگه گریه الکی نمیکنن؟

واسه منم خیلی سخت میگذره میگم شاید هنوز این روزا روزای راحتش باشه بعد چهارماه وقت بیداری دیگه گریه ...

نه دیگه از وقتی ک میتونه غلت بزنه سرگرم میشه ی اسباب بازی جغجغه ای چیزی میزاری جلوش یکم باهاش بازی میکنه سختترینش همین روزاس ک میگذرونی

دل دردای کولیکی اصولا حداکثر تا ۶ماهگی ادامه دارن.بعدش آروم میشن

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...