2777
2789
عنوان

دندان درد😭

961 بازدید | 20 پست

سلام خانما.... من چند ساله فوبیای شدید دندون پزشک دارم... چند بار نوبت گرفتم اما وقتی نوبتم میشد از ترس نمیتونستم برم... الآن دندون درد وحشتناک گرفتم اما چون به صورت فشرده هر روز امتحان دارم نمیتونم برم دندونپزشک... برام دعا کنید لطفا😢😢😢

با دعا چیزی درست نمیشه منم فوبیا دندون دارم اما مجبورم برم هرررر چی ببشتر نری درد بدتری رو تحمل میک ...

از عصب کشی هم گذشته کارش... باید بکشمش

میدونم ولی به خاطر امتحانام نمیتونم فعلا برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل دنتا فورت یا دنتول از داروخانه بگیر اگه نمیتونی بری قرص  پروفن بکوب یه قطره آب رو ش بریز به حالت خمیر درش بیار و بزار رو دندونت اگه هم نداشتین قرص ژلوفن باز کن ژلشو بریز رو دندونت اگه اینم نداشتین قرص استامنیفون پودر کن روش بریز اگه اینم نداشتین میخک رو پودر کن روش بریز میخک هم خاصیت مسکن درد و سر کردن  داره  هم زد عفونی کننده دندانه

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست
از عصب کشی هم گذشته کارش... باید بکشمش میدونم ولی به خاطر امتحانام نمیتونم فعلا برم

میتونی تا وقتی سرت شلوغه از این ترکیب برای قرقره استفاده کنی گلاب ۵واحد سرکه یک واحد ،سرکه خونگی!برای هرکی گفتم نتیجه گرفته برای عفونت  عالیه ،نمک دریام میتونی بریزی توش!دیروز هرچقدبیشتراستفاده کنی زودتر نتیجه میده 

از عصب کشی هم گذشته کارش... باید بکشمش میدونم ولی به خاطر امتحانام نمیتونم فعلا برم

ان شا الله که دردش آروم بگیره....منم از دندون درد دارم میمیرم البته من ارتودنسی کردم فشار خیلی زیادی روی دندونامه

خدایا شکرت که همیشه هوامو داشتی و داری 💚