2777
2789

من دارم تو اراد داک کار میکنم تولید محتوا باید انجام بدی اولش سخته ولی بعدش دستت میاد اگه روزانه ۵محتوا بنویسی که هر محتوا ۴هزار تومن پولشه تقریبا در ماه ۶۰۰تومن میتونی درامد داشته باشی من الان درگیر امتحاناتمم واسه همین فقط روزی یک محتوا نوشتم شد ۱۲۰ ولی قرار گذاشتم با خودم کم کمش روزانه ۶/۷محتوا بنویسم تا درامد خوبی بتونم داشته باشم 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطف کنید بگید چیه و چجوریه....  اصلا محتوا چیه؟؟؟

تولید محتوا یعنی اسم یک سری شرکت یا تولیدی رو به شما میدن مثلا میگن درباره‌ی مبل اسپرت ی چیزی مثل تبلیغ بنویس و درباره‌ی انواع مبل کارایی و ... و وقتی شما محتوا رو‌نوشتی برنامه چک میکنه که کپی نشده باشه از گوگل و میره روی حالت انتظار تا ناظر ها متن شمارو برسی کنین و اگر مشکلی داشت بهتون میگن کجاهارو اصلاح کنید و اگر نداشت تایید میشه وارزیشونم ماهیانه انجام میدن و بالای ۱۰۰تومن واریز میکنن 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

متن ها هم ۴۰۰کلمه ۴۰۰هزار تومن و ۶۰۰کلمه ۵خوردی و همینطور ادامه داره متن انگلیسی و عربی هم داره 

محتوایی که باید بنویسید حالت انشا داره من یک نمونه کار میزارم تا شما متوجه بشین چه جوریه

اینجا قسمت انتخاب متنه 

اینجا صفحه ای هست که شما متن رو مینویسید 

این هم نمونه متنی هست که من نوشتم میتونین از گوگل کمک بگیرین ولی نباید دقیقا همونو کپی کنین 

منم میخوام خوب باید چه کنم

اراد داک رو سرچ کنین تو عکسا اسم سایتشم افتاده اونو بزنین وارد میشین مراحل ثبت نامم انجام میدین هیچ هزینه‌ای هم نمیخواد ازتون بعدم تو قسمت پروفایل شماره کارت میزنین و دقت کنین اسمی که وارد میکنین برای ثبت نام به همون اسمم باید شماره کارت بدید