2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 41 پست
دیدیشون .؟ منم ۹ هفته سقط کردم ، هنوز یک هفته نشده ..هرروز عکسشو نگاه میکنم ،یا همش میاد جلوچشمم

اره سونو گرافیم خوب بود وقتیم دفع شدن دیدم اولی سقط شد دومیو قسم دادم تو بمون برام اما اونم نموند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سونو گرافیم خوب بود وقتیم دفع شدن دیدم اولی سقط شد دومیو قسم دادم تو بمون برام اما اونم نموند

منم موقع دفع دیدمش ،فکرنمیکردم اونقد بزرگ باشه واقعا شبیه ادم بود بااون همه کوچولوییش نمیتونم فراموشش کنم.

ایشالا ک خدابهت ی بچه صحیح و سالم بده و به شادی و سلامتی بغل بگیریش

منم موقع دفع دیدمش ،فکرنمیکردم اونقد بزرگ باشه واقعا شبیه ادم بود بااون همه کوچولوییش نمیتونم فراموش ...

اره برا من مشخص بود انقد درد کشیدم تا دفع شد هر روز براشون قران میخوندم چرا نموندن ایشالا خدا یه شما هم بچه سالم‌ و صالح بده عزیزم

نمیدونم چرا اینجور شد همه چی خوب بود یدفعه افتادم خونریزی که سقط شدن 

یه دعای چشم نظر بگیر یا 4قل همیشه بخون صدقه بده مواظب باش عزیزم واقعا از ته قلبم ناراحت شدم

منم دوقلو دوس داشتم ولی بعد تو دلم گفتم هرچی خودت میخوای بده فقط سلامتیش مهمه

چشم با ای یو ای باردار شده بودم یعنی میشه طبیعی باردار بشم

روغن حیوانی زیاد بخور تو غذات بریز

به شوهرت عرق کاسنی بده بخوره

خودتم گرمی جات بخور

برگ سنجدم برای تخمک گذاریت خوبه حتما دم کن بخور

یه دعای چشم نظر بگیر یا 4قل همیشه بخون صدقه بده مواظب باش عزیزم واقعا از ته قلبم ناراحت شدم منم دوق ...

وقتی باردار شدم به هیشکی نگفتم تا اینکه ناخواسته فهمیدن به محضاینکه فهمیدن اینجور شد همه میگن چشم بد بود