2821
2789
عنوان

حرکات جنین

53 بازدید | 3 پست

سلام من هفته ۳۰ هستم و به علت طول سرویکس ۱۷سرکلاژ کردم و استراحت مطلقی هستم بچه ام پسر هستش قبلا از دو طرف پهلو احساس حرکت میکردم ولی الان دو روزه بیشتر زیرشکم حرکاتش رو حس میکنم و بیشتر دم واژن م حس میکنم میخواستم خطرناکه یعنی امکان داره بازم طول سرویکس م کم شده باشه؟ یا نه توی این هفته ها عادیه؟

ممنونم اگه میدونه جواب بده 

کم کم میچرخه به پایین عادیه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه حرکت میکنه و جاهای مختلف حرکتش حس میشه. شما به خودت استرس نده و سرموقع هم رفتی اینم بگو به پزشکت. من در طول یک روز از زیر دنده حرکتشو حس میکنم تا پهلو و زیر شکم و ... همه جا خلاصه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز