2777
2789
عنوان

رانندگی😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
چه خوب من اون اوایل بهتر بودم تنها چندبار رفتم ولی یه وقفه چند ماهه افتاد دیگه اصلا نتونستم برونم

تو ک دست فرمونتم خوبه.. اصلن استرس نداشته باش راحت برو بیرون نگران چیزیم‌نباش.. گواهینامه ک داری بیمه هم ک هستی.. اروم هم بری دگ مشکلی پیش نمیاد.. اگ خدایی نکرده مشکلی هم‌پیش بیاد وقتی اروم بری جدی نیس زیاد.. سخت نگیر.. برو بزار ترست بریزه

تو ک دست فرمونتم خوبه.. اصلن استرس نداشته باش راحت برو بیرون نگران چیزیم‌نباش.. گواهینامه ک داری بیم ...

من واقعا یکی از فوبیاهام تو رانندگی اینه که ماشینو تو سربالایی خاموش کنم🤦‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خاموش کردن خیلی میترسممم🤦‍♀️

زیاد خاموش میکردم اوایل مخصوصا توی ترافیک ک اروم در حال حرکت بود.. ولی ی بار نیمه شعبان بود خیابونا بدجور شلوغ منم هنوز تنهایی بیرون‌ نمیرفتم.. همون شب ماشینو گرفتم با دوستم ک اونم خودش راننده بود چن سال رفتیم بیرون.. بهم ی چیزی گفت.. گفت توی ترافیک در حال حرکت نیم کلاج باش خاموش نمیکنی.. و من با نیم‌کلاج از اون شلوغی گذشتم‌بدون خاموش کردن😄

زیاد خاموش میکردم اوایل مخصوصا توی ترافیک ک اروم در حال حرکت بود.. ولی ی بار نیمه شعبان بود خیابونا ...

ایول😂ایشالا که منم بتونم. واقعا بدم میاد خاموش کنم مردمم که صبر ندارن هی بوق میزنن آدم هول میشه

من از خاموش کردن خیلی میترسممم🤦‍♀️

اول اینکه هروز اینقد برو جای خلوت سربالایی تا گاز و کلاچ دستت باشه بتونی کنترل کنی وقتی هم که یاد گرفتی میایی وسط شهر که خاموش کنی اون ماشینای پشت سریت برات مهم نباشه اونا هم یکی هستن مثل خودت به هدف خودت فکر کن تا نری چند بار چهار راها خاموش نکنی که راننده نمیشی  

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
اول اینکه هروز اینقد برو جای خلوت سربالایی تا گاز و کلاچ دستت باشه بتونی کنترل کنی وقتی هم که یاد گر ...

حتما.مرسی عزیزم

درسته همون اولین بارشه که یکم سخته😄

منم بعد از ده سال گواهینامه گرفتن..الان ۶ ماهه رانندگی میکنم...اولش باشوهرم رفتم ..شوهرم ماشینو بهم نمیداد منم برا اینکه ثابت کنم بلدم ماشین بابام رو برداشتم خدارو شکر خوب بود...بعد عز اون دیکه شوهرم ماشین رو بهم داد..چون واقعا تصمیم گرفتم رانندگی کنم .ب نظرم برا ی خانم بلد بودن رانندگی یکی از واجباته.خییییلی خوبه .خیلی حال میده..دیگه محتاج مردی نیستی...😃😃😃

منم از خاموش کردن میترسیدم ولی خب برام مهم خودم بودم که یاد بگیرم...اولشم ساعتهایی ماشین رو ببر بیرون که خیابونها خلوتن....من اولش ظهرها میرفتم پارک وجایی که ترسم بریزه...الان نمیترسم ولی هنوز ب نظر خودم کلی باید تمرین کنم که دیگه اوکی اوکی بشم..