2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس جلوشو بگیر..خودتو معالجه کن..با ناامیدی چیزی حل نمیشه ک

نه ناامید نیستم . میدونی به خاطر این بیماری چقدر عذاب کشیدم .بچم و شوهرم و اطرافیان چقدر عذاب کشیدن. جوونیم هدر رفت 

ای کاش زودتر متوجه شده بودم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من امروز اولین روزه که قرص لاغری گلوریا خوردم..تقریبا سه ساعت...فعلا پاهام عرق کرده.‌جون نداره باهام ...

من ک جوجه دانشجوام نمیتونم چیزی بگم چون تجربه ندارم

ولی این علائم ممکنه از حساسیت باشه اگ بدنت هم داغ میکنه حتما برو دکتر

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
من ک جوجه دانشجوام نمیتونم چیزی بگم چون تجربه ندارم ولی این علائم ممکنه از حساسیت باشه اگ بدنت هم د ...

اخه اولین روزه ..گفته بودن که سرگیجه و سردرد و بی خوابی از علایمشه

اخه اولین روزه ..گفته بودن که سرگیجه و سردرد و بی خوابی از علایمشه

تجربه ای ندارم 

ولی بنظر میاد حساسیت داشته باشی

بابا نخور این چیزارو بخدا ضرر داره

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
تجربه ای ندارم  ولی بنظر میاد حساسیت داشته باشی بابا نخور این چیزارو بخدا ضرر داره

چجوری واسه کنکور انگیزه گرفتی من دوسال دیگه کنکور دارم تنبلیم میاد درس بخونم

با اینکه میدونم مجبورم چون زنم یه زن باید مستقل باشه تا منت کسی بالا سر ش نباشه ولی تنبلیم میاددددد😕💔

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست
من تو شمال لذت میبرم  خصوصا بابلسر ک کلا خیلی دوس دارم

واقعا عالیه 

خوش بگذره گلی❤💋

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋