2777
2789

منم وام میخام اگه چیزی فهمیدی به منم میگی 

ممنونت میشم 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وام مستاجری بگیر راحت

اون که تا شهریور ثبت نام بعد رفت ادر وام بدن خیلی دیر

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
با یه ضامن بهت وام نمیدن هر سوالی داری از ابجیت بپرس وام چتد درصد میخای عاشق وامم

آخه ۳۰ تومن دیگه چیه که بیشتر از یه ضامن بخواد تا چند ماه پیش انصار با یکی وام میداد پس الان چیکار کنیم اینم با بد بختی جور کردم 

👨‍👩‍👦‍👦
با یه ضامن بهت وام نمیدن هر سوالی داری از ابجیت بپرس وام چتد درصد میخای عاشق وامم

پس چندتا صامن میخاد؟

من دوستم ده تومن از ملت گرفت گفت بود یا شوهرت فیش حقوقی بیاره یا ی صامن بیار که دوستم ی صامن برد 

۱۸۰۰ از پولشو نگه داشتن

بانک ملت