2777
2789
عنوان

حقوق مفت معلم؟

10450 بازدید | 98 پست

✅به بهانه شروع تابستان و بحث شیرین ۳ ماه حقوق مفت معلم...

🔻مقایسهٔ کار و تعطیلی معلمان با سایر کارمندان دولت!

🔻معمولاً شما هم تا کنون این را شنیده اید که”معلمان ۳ ماه تعطیلند و حقوق مفت می گیرند”!

اما در واقع معلمان کمتر از دیگر کارمندان دولت تعطیلی دارند!

▫️حال مقایسه بین بیکاری و حقوق و مزایای معلمان با سایر کارمندان:

1_ همهٔ کارمندان دولت هر سال یک ماه مرخصی دارند.

2_ همهٔ کارمندان در پایان هر سال، یک ماه حقوق ، پاداش می گیرند!

3_ در پایان هر ماه به کارمندان حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می دهند؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده است دریافت می کنند.

در طول سال می شود حداقل ۱۲۰ روز! (یعنی ۴ ماه)

• پس همهٔ کارکنان دولت در سال با یک ماه پاداش، یک ماه مرخصی و معادل ۴ ماه اضافه کاری، جمعا ۶ ماه بدون آن که کاری انجام دهند، حقوق می گیرند، به عبارتی ۶ ماه بیکارند، حقوق شان هم حداقل دو برابر معلمان است!

4_ ضمن این که کارمندان سایر ادارات غیر از پاداش عید ، مزایای دیگری مثل: حق ایاب و ذهاب ، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت های مختلف (مثل کارت هدیه ی ۲۰۰ هزارتومانی روز پدر ) و… دریافت می کنند!

• حال حساب کنید ۶ ماه حقوق دریافتی بدون کار کارمندان را در مقابل سه ماه تعطیلی معلمان!

• در ضمن فراموش نشود که طبق محاسبات آماری، هر ساعت کار یک معلم ، برابر با ۸ ساعت کار یک کارمند در سایر ادارات است... 

متاسفانه وزرا الان سرشون شلوغه تو سایت نمیان تاپیک شمارو ببینن

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا نمیدونم 

تو یه تاپیک میگن حقوق معلم.کمه همه میگن کجاش کمه 50 تومن 6 تومن حقوق میگیرن 

به تاپیک دیگع میگن معلما بدبختن فلانن

دقیقا معلما حقوقشون خوبه یا نه؟

من مادرم دبیر نسبت به شغل خودم میبینم معلمی خیلی بهتره 

معلما تاج سرن ولی نظامی ندیدی با ماهی ۴ تومن نقطه صفر مرزی که گوشی هم انتن نمیده ۲۰ روز دور از خانواده بمونه و خانواده ندونن که زنده برمیگرده یا مرده؟خب من دیدم 

متاسفانه به همین دلیل وقتی معلمی میگه من ناراضی ام از شرایط سخت کارم و کم بودن حقوقم یا پرستاری این حرف رو میزنه ی مقدار برام خنده اوره😐

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

😂😂باشه عزیزم  پس پیامک میکنم برای وزرای محترم

😂اره گلم

من شماره ی نمکی رو داشتم یه مدت خیلی نگرانم بود همش میگفت میری بیرون ماسک بزن تو جمع نرو ولی متاسفانه شماره بقیه رو ندارم

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤