ناتلی۹۷ مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 عنوان خامه کشی+کیک پزی | مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 47 پست سلام دوستان چون دیدم خیلی این سوالارو میپرسن گفتم بزارم براتون.اندازه پیمانه ها+مدل قالب+وسایل خامه کشی+اصطلاحات کیک پزی.و....فقط یکم صبور باشین مرسی عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰 1400/04/02 | 12:58 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 خونگی که شروع کردم حدودا یه ساله.اما یه سری مشکلات دارن دوست دارم بیرون شروع کنم همسرم راضی نمیشه.زن ... موفق میشی گلم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 سلام عزیزدلم چرا دیگ تاپیک نمیزنی سلام گلم. من میرم قنادی از صبح تا 7 شب. اصلا خونه نیستم فداتشم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ناتلی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 موفق میشی گلم ممنون عزیزم.همچنین شما😘 عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
adhd عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1371 پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس سعی کنید دمای مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و این ... همه اینا رو رعایت میکنم یادمرفت بگم من تو توستر میزارم یعنی مشکل از اینجاست ؟
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7876 چجوری این تاپیک رو ذخیره کنم برو بالای صفحهرو این علامت بزنسبز میشه و تاپیک ذخیره میشه برات
zzzeeeeeyyyyyyyyynaa عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1384 برو بالای صفحه رو این علامت بزن سبز میشه و تاپیک ذخیره میشه برات خیبی ممنون 🥰🥰
ناتلی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 همه اینا رو رعایت میکنم یادمرفت بگم من تو توستر میزارم یعنی مشکل از اینجاست ؟ نه ایرادی نداره.ولی اینارو باید رعایت کنی عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 سلام گلم. من میرم قنادی از صبح تا 7 شب. اصلا خونه نیستم فداتشم عزیزم😍ایشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم😗 نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 عزیزم😍ایشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم😗 فدای تو Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
yassssabi عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2030 اصطلاحات کیک پزی💞☝☝ #فرم_دادن_سفیده_تخم_مرغ سفیده رو حدود ۵ دقیقه با همزن در یک جهت میزنیم تا وقت ...
ناتلی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 یه کیک اسفنجی عالی درآوردی حتما بعد خامه کشیت عکس بزار عزیزم.موفق باشی عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
yassssabi عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2030 یه کیک اسفنجی عالی درآوردی حتما بعد خامه کشیت عکس بزار عزیزم.موفق باشی
yassssabi عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2030 یه کیک اسفنجی عالی درآوردی حتما بعد خامه کشیت عکس بزار عزیزم.موفق باشی
گلهایرز عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 354 #برش_کیک: وقتی کیک خوب خنک شد با یک چاقو اره ای کوچک دور تا دور کیک رو خط میندازیم و کمی برش میدیم ... سلام ...ببخشید یه دستور کیک ساده اگه لطف کنی بهم بدی اولین بار درست کنم ممنونت میشم ...
ناتلی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2864 سلام ...ببخشید یه دستور کیک ساده اگه لطف کنی بهم بدی اولین بار درست کنم ممنونت میشم ... سلام باشه چشم حتما عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰