2777
2789
عنوان

خامه کشی+کیک پزی

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 47 پست
خونگی که شروع کردم حدودا یه ساله.اما یه سری مشکلات دارن دوست دارم بیرون شروع کنم همسرم راضی نمیشه.زن ...

موفق میشی گلم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام عزیزدلم چرا دیگ تاپیک نمیزنی    

سلام گلم. من میرم قنادی از صبح تا 7 شب. اصلا خونه نیستم فداتشم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق میشی گلم

ممنون عزیزم.همچنین شما😘

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس سعی کنید دمای مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و این ...

همه اینا رو رعایت میکنم یادم‌رفت بگم من تو توستر میزارم یعنی مشکل از اینجاست ؟

همه اینا رو رعایت میکنم یادم‌رفت بگم من تو توستر میزارم یعنی مشکل از اینجاست ؟

نه ایرادی نداره.ولی اینارو باید رعایت کنی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
سلام گلم. من میرم قنادی از صبح تا 7 شب. اصلا خونه نیستم فداتشم

عزیزم😍ایشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم😗

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

یه کیک اسفنجی عالی درآوردی حتما بعد خامه کشیت عکس بزار عزیزم.موفق باشی

#برش_کیک: وقتی کیک خوب خنک شد با یک چاقو اره ای کوچک دور تا دور کیک رو خط میندازیم و کمی برش میدیم ...

سلام ...ببخشید یه دستور کیک ساده اگه لطف کنی بهم بدی اولین بار درست کنم ممنونت میشم ...

سلام ...ببخشید یه دستور کیک ساده اگه لطف کنی بهم بدی اولین بار درست کنم ممنونت میشم ...

سلام باشه چشم حتما