2777
2789
عنوان

خامه کشی+کیک پزی

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 47 پست

پخت_کیک_مناسب_برای_خامه_کشی

دو نوع کیک برای خامه کشی مناسبه

✅#کیک_اسفنجی ✅#کیک_شیفون

#کیک_شیفون یک مدل از کیک اسفنجیه و پایه کیک تولد محسوب میشه که بر خلاف کیک اسفنجی بدون کرم هم قابل مصرف و خوشمزس

#نکته✅

#اندازه_گیری_مواد_کیک

دقیق ترین روش برای اندازه گیری مواد اولیه اندازه گیری با ترازو است.

اگر ترازو در دسترس شما نبود به یاد داشته باشید که هیچگاه پیمانه پر شده را بر زمین نکوبید و یا فشرده نکنید بلکه به میزان گفته شده در رسپی و قاشق قاشق ماده ی مورد نظر را داخل پیمانه بریزید تا پر شود.

سپس با چاقو روی لبه ی پیمانه بکشید تا اضافات آن بیرون بریزد.

هر یک پیمانه برابر یک لیوان دسته دار فرانسوی میباشد. اینم گفتم برا کسایی که پیمونه ندارن. 😄👌👌

🔸چه قالبی استفاده کنیم تا بهترین پف کیک را داشته باشیم؟

✅مواد آماده شده کیک باید تقریبا دو سوم قالب رو پر کنه. نه بیشتر نه کمتر

✅در این دو نوع کیک خیلی مهمه که سایز قالب با مقدار مواد متناسب باشه.

✅کیک اسفنجی که میذارم برای قالب با قطر ۲۰ و ارتفاع ۸ تا ده سانت خوبه

✅اگر قالب کوچکتر یا بزرگتر دارین نسبت مواد رو تغییر بدین

مثلا میخواین ۴ تخم مرغه بپزین باید "همه مواد"رو در چهار ششم یا همون دو سوم ضرب کنین و مقدار موادتون رو بدست بیارین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

#کیک_اسفنجی

مناسبترین کیک برای خامه کشی و دیزاین به عنوان #کیک_تولد 🎂

🌺 زرده و سفیده شش عدد تخم مرغ و جدا میکنیم.

🌺سفیده را با همزن میزنیم تا کاملا حجم بگیره و از ظرف نریزه .

🌺زرده ها و ۱۵۰ گرم شکر و نوک ق چ وانیل و با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجم بگیره.

🌺یک چهارم پیمانه آب جوش و اضافه کرده سریع هم میزنیم(در حد مخلوط شدن) .

🌺به آرامی زرده ها و سفیده هارو باهم مخلوط میکنیم

🌺 ۱۳۰ گرم آرد و ۲۰گرم آرد ذرت و با یک دوم ق چ بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کرده و به مخلوط سفیده و زرده اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم.

🌺کف قالب ۲۰ سانتی و کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک و داخل قالب ریخته و انتقال میدیم داخل فر از قبل گرم شده به مدت حدود ۴۰ دقیقه

با درجه ۱۸۰ .

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#برش_کیک:

وقتی کیک خوب خنک شد با یک چاقو اره ای کوچک دور تا دور کیک رو خط میندازیم و کمی برش میدیم

بعد با یک چاقو اره ای بزرگ ب راحتی نصفش میکنیم

کیک رو بسته به ارتفاعش میتونیم به چند قطعه برش بدیم.

طبق دستوری که فرستادم  

در قالب 20 سانت با ارتفاع 10 اگر درست کنید یه کیک با ارتفاع 8 تا 10 سانت بهتون میده .

با خط کش اارتفاع کیکتون رو اندازه بگیرید و به 4 تا 5 قسمت مساوی برش بزنید.

عزیزم چرا کارو شروع نمیکنی انقدر علاقه مندی؟ 

سلام عزیزدلم

چرا دیگ تاپیک نمیزنی  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

اسی تاپیکتو ذخیره کردم 

دستور پخت ی کیک شکلاتی میزاری گلم؟

و اینکه از چ مدل وانیل و بکینگ استفاده میکنی(همون مارک منظورمه)

منم کیک پختن رو دوست دارم ولی خب ۹۰ درصد کیکام پف نمیکنه 

یا خراب میشه

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
کدوم شهری تولدم چند روز دیگه اس اگه هم شهری هستیم که عالی میشه 🥰

من مشهدم گلم

اسی تاپیکتو ذخیره کردم  دستور پخت ی کیک شکلاتی میزاری گلم؟ و اینکه از چ مدل وانیل و بکینگ است ...

تو تاپیک قبلیم شکلاتی خیس گذاشتم اما بازم چشم یه دستور دیگه میزارم همینجا.من وانیل که گلها بکینگ پودرم مهسا

اسی تاپیکتو ذخیره کردم  دستور پخت ی کیک شکلاتی میزاری گلم؟ و اینکه از چ مدل وانیل و بکینگ است ...

منم اوایل همینجوری بود با چندبار خراب کردن دستتون میاد

سلام استار تر من اندازه هارو دقیق با ترازو رعایت میکنم مقدار بکینگ هم اندازه میریزم در فر رو هم باز ...

پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس سعی کنید دمای مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و این نکته را بدانید که دمای هر کیک با کیک دیگر متفاوت است و زمان پخت هر کیک نیز متفاوت است و شما باید از ظاهر کیک که طلایی می شود و یا استفاده از خلال چوبی از پختن کیک اطلاع پیدا کنید.

استفاده زیاد از شکر پف کیک را کم می کند، باید در میزان استفاده از شکر دقت شود.

تکان خوردن کیک در هنگام پخت باعث فرو کش کردن پف کیک می شود.

استفاده زیاد از بکینگ پودر باعث می شود بعد از خارج کردن کیک از فر پف آن بخوابد، باید برای هر لیوان آرد یک قاشق چایخوری استفاده شود.

تغییر ناگهانی دمای کیک باعث می شود پف کیک بخوابد و شما باید بعد از خاموش کردن فر چند دقیقه کیک را درون فر نگهداری کنید تا دمای آن به تدریج کم شود.

اگر مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و باعث می شود کیک درون فر پف کند ولی به محض خارج کردن آن پف آن می خوابد.

اگر کیک به صورت کامل پخته نشود و شما بدون تست کردن اینکه آیا پخته یا نه فر را خاموش کنید پف کیک به شدت کم می شود.

اگر قبل از اینکه کیک بپزد درب فر را باز کنید باعث می شود پف کیک کم شود

کیک_شکلاتی

مواد لازم :

آرد2پیمانه_تخم مرغ 3عدد_ شکر 1/5پیمانه_ماست یا شیر1پیمانه_روغن مایع نصف پیمانه _پودر کاکائو نصف پیمانه _بکینگ پودر 2 ق م شکلات چیپسی 3ق غ وانیل کمی

طرزتهیه:تخم مرغ و شکر را باهم حدود 7دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه؛ روغن و ماست یا شیر هم اضافه شد و همه را با همزن میزنیم؛ آرد و کاکائو وبکینگ پودر الک شده رو به این مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم ‌؛شکلات چیپسیارو هم اضافه میکنیم کف قالب کاغذ روغنی انداخته چرب و آرد پاشی میکنیم و خمیر را داخل آن میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده (بسته به فرتون داره) در دمای 180 درجه حدود 50 دقیقه میپزیم برای کاور هم از گاناش شکلاتی استفاده میکنیم

تو تاپیک قبلیم شکلاتی خیس گذاشتم اما بازم چشم یه دستور دیگه میزارم همینجا.من وانیل که گلها بکینگ پود ...

مرسی عزیزم💙😘

موفق باشی 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره