2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه اسی بگین واسه تهوع بارداری چه کنیم هیچی نمیتونم بخورم یا بپزم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بدن ادما باهم فرق میکنه

یکی طبیعی اورده اذیت شده میگه بده یکی سز بوده اذیت شده میگه سزارین بده

من طبیعی بودم اپیدورال... راضی بودم

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد

منم تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم منم لایک کنین

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
من میخواستم سزارین بشم چون از اینکه سر طبیعی اتفاقی واسه بچه ام بیفته می ترسیدم.  به خواسته ام ...

منم خودم نظرم سزارینه اما ازجای بخیه واینا میترسم که شکمم بد بشه

با اجازه اسی بگین واسه تهوع بارداری چه کنیم هیچی نمیتونم بخورم یا بپزم

منم کلا الان که ماه ششم هستم همینجوری بودم از اولش تا الان معده درد شدیدو تهوع هیچی نمیتونم بخورم دلم هیچی نمیخاد ماسک میزنم غذا درست میکنم داغون شدم😭

منم کلا الان که ماه ششم هستم همینجوری بودم از اولش تا الان معده درد شدیدو تهوع هیچی نمیتونم بخورم دل ...

من از بس بالا میارم دل درد میگیرم میترسم جنین یه طوریش بشه اینقدر فشار میاد به دلم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
من از بس بالا میارم دل درد میگیرم میترسم جنین یه طوریش بشه اینقدر فشار میاد به دلم

نترس استرس بدتره من انقد عق میزنم دلو رودم میاد بالا همش میشینم اذیت نشه بچه الان هروقت میبینم دارم بالا نیارم قرص تهوع میخورم بیشتر از  تهوع معده درد منو اذیت کرد