2777
2789
عنوان

جمعه نامزدیمه

524 بازدید | 35 پست

و خواهرام نمیان 

تو خواستگاریمم نیومدن ۳تا ان

بنظرتون زشته؟ 

۲۸سالمه بچه آخرم ۶ساله رابطه تلفنی داریم تاشرایطشو جور کرد.همچیزش تایید شده است .

خواهرم سادیسم داره ینی از دیگر آزاری لذت میبره میگه از قیافه نامزدت خوشم نمیاد 

اون دوتا خواهر دیگمم تابعشن  دفه قبل گفت نرید نیومدن همشون متاهل و سنشون ۳۱  ۳۴    ۳۶

الانم میگن نامزدی نمیاییم

طرف داماد ۸نفرن   ما هم فقط منو مامان و زن داداشمیم 

ولی مرد ها ۴۰نفرن 

ب مامانت بگو بهشون بزنگه اگه نیومدن خاله و عمه هاتو بگو بیان 

ب دوست صمیمیتم بگو بیاد 

فدا سرت ک نمیان 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نیان بهتره تا بیان و عذاب بکشی

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب مامانت بگو بهشون بزنگه اگه نیومدن خاله و عمه هاتو بگو بیان  ب دوست صمیمیتم بگو بیاد  ف ...

زنگ زد خیلی بد حرف زدن با مامانم دیشب رفتیم خونشون با مامان و بابام ولی خیلی خوردم کردن و گفتن نمیاییم 

عمه و خاله ندارم فقط زن عمومه ک احتمالا بیاد 

زنگ زد خیلی بد حرف زدن با مامانم دیشب رفتیم خونشون با مامان و بابام ولی خیلی خوردم کردن و گفتن نمیای ...

خب 

ب دوستت هم بگو بیاد قوت قلبه برات 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نه عزیزم چه زشتی ای..شما وظیفه بوده گفتی بیان دیگه نیومدنشون ب هر دلیلی مشکل تو نیست انشالله خوشبخت ...

سه هفته است خون به دل شدم از دستشون بار ها زیر زیرانه بهمش زدن 

فقط نی نیسایتیا بهم تبریک میگین و دلم خوش میشه ممنون عزیزم 

هی یاد خواهرای مامانم افتادن بعضی از خواهرا خیلی حسودو فتنه اندازن خبرشون

من ۶ساااله زندگیم سر نگرفته چون خواهرم این پسرو نمیپسندید 

الانم موندیم همچیز درست شده آخرشم شد این 

کاش به احترامش اینقد نمیموندیم.پیر شدم 

بیان که خیییلی بهم استرس میدن اصلا هم کمکم نمیدن ولی نیومدنشون زشت نیست پیش طرف داماد؟ 

راستی گلی مبارک باشه خوشبخت شی.چیکارش میشه کرد زشتم باشه برا تو نیس برا خواهرات اخه چرا بعضیا اینجورن باورم نمیشه مامانت بهشون بگه بیان تو نگو نیمدن هم به وقتش براشون جبران کن🙄

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
عزیزم چرا اخه اینجوری میکنن مگه خواهرباخواهرلج میکنه اونم تواین طورموقعیتی 

بخدا قسم اینقد گردنشون حق دارم 

تمام مراسماشون گددم من بود چون خودشون شاغل بودن بچشون دنیا میومد چقد پیششون کمک میدادم با زبون روزه 

الان میگم فقط بیایید مگه نگفتین جبران میکنم میگن چی کردی برامون بزرگمون کردی؟