2777
2789
عنوان

لباس

102 بازدید | 13 پست

سلام

شما هر لباسو چند بار میپوشین؟ من وقتی لباساب تکراری میپوشم خیلی بی اعتماد به نفس میشم حس میکنم بدتیپ ترین ادم دنیام نمیشه هم که هر روز لباس جدید بخرم تو این گرونی🤦🏻‍♀️

چیکار کنم این اخلاق مسخرمو ترک کنم؟

تا وقتی خراب شه

مصرف گرایی رو بذار کنار😑

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا لباسم خودش التماس نکنه من نپوش میپوشم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

تا وقتی که تارو پودش از هم گسیخته شه

من به لباسام تا پای جونشون وفادارم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
درستشم همینه

😂❤️

تو هم یه نوع وسواس گرفتی.چند مدت همینطوری باش عادت میکنی

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ماهی چقد درامد داری🤦🏻‍♀️

من سرکار نمیرم عزیزم.همسرم ماهی سی تومن.منظورم این نیست که هر روز لباس جدیدمیخرم یه عالمه لباس دارم اونا رو میپوشم وگرنه دو هفته یبار لباس میخرم

🌈♥️And you are like a rainbow in my life