2777
2789
عنوان

بیاااییین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 34 پست
ن اون نازمو نکشیده هیچ وقت وقتی نازکش ندارم چرا ناز کنم؟ اون از همون اول زندگیمون این جوری بود 😔 ت ...

همین که گفتم هرچی گفت جوابش رو اون لحظه نده خودتو با یه کاری سرگرم کن بعد چند ساعت آروم شد باهاش حرف بزن 

تا میتونی به خودت جذبش کن یعنی شوهرته 😶

دیدم زن داییم اینقدر شوهرش جذب کرده با این اخلاق بدی  که شوهرش داره شاخ در میارم همیشه پیشش شیرین زبونی می‌کنه به خودش میرسه لباس هایی که شوهرش دوس داره میپوشه دلبریش هم سر جاش😅بعضی موقع باهم دعوا میکنن مرده هم میاد منت کشی

همین که گفتم هرچی گفت جوابش رو اون لحظه نده خودتو با یه کاری سرگرم کن بعد چند ساعت آروم شد باهاش حرف ...

منم میکنم ولی بعد رابطه و اینا میبینم باز همینه ک هس میگم حداقل صبر کنه چن ساعت بگذره باز شروع کن 

کاربری دست دو نفر 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام تا نیاد معذرت خواهی کنه اشتی نکنم ولی میگم اون ک نمیاد

چرا نمیاد تازه اگرم اومد بهش محل سگم نده اگر معذرت خواهی کرد بهش بگو من بیگاری خونت نیستم کلفتت نیستم که باهام هرجوری دوست داشتی رفتار کنی

چرا نمیاد تازه اگرم اومد بهش محل سگم نده اگر معذرت خواهی کرد بهش بگو من بیگاری خونت نیستم کلفتت نیست ...

همیشه من باید خودمو کوچیک کنم ک آشتی کنیم  

کاربری دست دو نفر 🥰