2777
2789

ولالابدیک نفعی داره من که پست میزارم راهنمایی میخوام کسی جواب نمیده بجزدوسه نفرولی یکی یک چیزی مینویسه تاصفحه شماره ۳  جواب نمیده که همه بیان بگن کو کو وچیشده بهدم اینقدمحبوب میشن همه ده تاجواب میدن بهشون 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاخ_نی_نی_سایت#   این حس 😁

دقیقا👌👌👌

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

اسی فک کنم میره تو پر بازدیدا یه حس خوبی بهشون میده که اععع ببین معروف شدم 😐بعد با این حسه حال میکنن 😂 واسه همین فک کنم 🙂😂

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

من یه تاپیک زدم رفت تو پربازدیدا بعدش هرجا میرفتم احساس میکردم منو میشناسم لغو کاربری کردم با یه حساب دیگه اومدم😄

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی