عادیه بابا کار عجیب غریب چیه نهایت هذیون بگی اگه دوس پسر نداری راجبش حرفم نمیزنی پس اوکیه🤣🤣🤣
وای خدا من دو سال پیش عمل داشتم بعد هنوز به هوش نیومده بودم یه دکتر جوونی کنار تختم نشسته بوده مامانم میگه از پشت شیشه نگاه میکردم تو حرف میزدی این پسره داشت منفجر میشد از خنده شبم که بردنم تو بخش اومد کنترل تلویزیون برداره تا منو دید زد زیر خنده
یعنی چی گفتم بهش😭😭😂
من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واییییی منم عمل آپاندیس داشتم قبلنا خیلی چرتو پرت گفتم موقع به هوش اومدن واسه همین میترسم دوباره گند ...
😂😂😂😂
من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم