ااااا منم مامانم واریس داشت اونم خیلی حساس بود پشت رون پاهاش بود کلا میکفتن به خاطر اینکه سنش رفته بالا و اینا برای همین درمان نداره ولی رفت همین پیش دکتره که میگی فریبا هندسیه فکر کنم والا الان جواب گرفته راضیه خداروشکر خیلی کمتر شده خیلیااا مامان من که راضی بوده ببین خب برو آدرس اینستاشو پیدا کن نمونه کاراشو ببین کمکت میکنه
آره عزیزم منم پاهای از این رگ های عنکوبتی واریس داشت رفتم مطب دکتر فریبا هندسی ایشون بهترین روش درمانی رو بهم معرفی و انجام داد الانم خداروشکر رفع شده و دیگه همچین چیزی رو تجربه نمیکن. به نظرم ادم باید برای سلامتی ش ارزش قائل باشه بره پیش دکترای متخصص خوب
آره عزیزم منم پاهای از این رگ های عنکوبتی واریس داشت رفتم مطب دکتر فریبا هندسی ایشون بهترین روش ...
من چند ساله که از بیمارای دکتر هندسی هستم ولی برای درمان واریس نرفتم پیشش ، خیلی از مریضا رو دیدم که میومدن و واقعا راضی بودن مخصوصا اینایی که ارثی بود مشکلشون .. طرف زیادم سن نداشت یا اصلا چاق نبود ولی واریس داشت پاهاش .
من رفتمممم!! خیلی کارش خوبه به نظرم میشه گفت بهترین کلینیک درمان واریسه. من کلی کرم و زالو و این جور چیزا رو امتحان کردم آخرشم تعریف دکتر هندسی رو شنیدم رفتم پیشش. راضی ام خیلی. کلی واسه تابستون استرس داشتم
عههه مامان منم مشکل واریس دارن این دکتری که میگین خوبه کلینیکشون تو کجاست؟ تهرانه ؟
بله خیلی خوبه من خواهرم رگای واریسی رو پاش پر بود چون آرایشگره زیاد سر پا وایمیسه خیلی وقت بود این مشکلو داشت کلینیک واریس پیش دکتر هندسی رفت کامل همشون محو شدن. بله عزیزم تهرانه سعادت آباد
بچه ها منم پاهام خیلی واریس داره... پشت پام کبوده... با این که جوونم خیلی خجالت میکشم.... خیلی تعریف کلینیک واریس دکتر هندسی رو شنیدم...شما رفتید کامل خوب شدید؟؟؟؟ من وقت مشاوره گرفتم...
من دکتر هندسی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه خاله من واریس داشت خیلی دنبال دکتر خوب میگشت با معرفی یکی از دوستای پسرش رفت پیش ایشون و با درمانهای که براش انجام داد الان خداروشکر خیلی خوب شده و بهتر از قبل ولی هنوز درمانش ادامه داره
عههه مامان منم مشکل واریس دارن این دکتری که میگین خوبه کلینیکشون تو کجاست؟ تهرانه ؟
ببین یعنی بهترین جاییه که دیدم انقدر خوب درمان میکنن رگای واریسی رو. مامان من چند سال این مشکلو داشت چند جا رفتیم همه میگفتن بهش فشار نیار و از این حرفا. اما چندتا دوستامون کلینیک درمان واریس دکتر هندسی رو معرفی کردن الان کلن مشکلش خوب شده انگار که از اول اصلا واریس نداشته بنده خدا مامانم خیلی دعاشون میکنه انقدر که سختی کشیده بود از واریسش. کلینیکشون توی سعادت آباده