2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

127 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها واقعیتش دیشب نیت سفر کردم و گفتم خدایا دو دل هستم برم یا نرم یه نشانه بفرست....ولی خوابم اینقد طولانی و پیچیده بود نتونستم تعبیرش رو پیدا کنم اگه کمکی بلدید ممنون میشم....

خواب دیدم عازم سفر بودم با خانواده ی شوهرم سوار ماشین که شدم متوجه شدم همسر و برادر شوهرم مشروب خوردن بحث کردم و پسر کوچولوم وخیلییییی محکم بغل کردم سردش نشه و رفتم

خیلی سرد بود برف میومد اوناهم دنبالم نیومدن رفتم تو یه درمونگاه هر دری باز میکردم میگفتم قفل نباشه یاخدا خیلی سرده 

و در باز می‌شد قفل نداشت

یهو رفتم چندسال بعد و یه دختر بزرگ داشتم(واقعیت دختر ندارم) پسرم بزرگ شده بود و خبری از شوهرم نبود و عروسی دخترم بود دم ارایشگاه اومده بودن دنبال دخترم... لباس سفید تنش نبود شوهرشم خیلییی پولدار بود

پدر داماد میدونست شوهر ندارم بهم پیشنهاد ازدواج داد منم حوصله نداشتم انگار که هنوز تو فکر شوهر خودم بودم ک بعد چندسال هنوز نیومده دنبالم رفتم یه طبقه بالایی و عکس شوهرمو به چندنفر نشون دادم گفتم اینو نمیشناسید گفتن نه و گریه میکردم.... ببخشید طولانی شد با جزئیات گفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواب دیدم عازم سفر بودم با خانواده ی شوهرم سوار ماشین که شدم متوجه شدم همسر و برادر شوهرم مشروب خورد ...

عزیزم انشاء الله خیره ،ولی دیدن برف و سرما وقتی که فصلش نیست خوب نیست ،میتونی گوگل بزنی ببینی،

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
عزیزم انشاء الله خیره ،ولی دیدن برف و سرما وقتی که فصلش نیست خوب نیست ،میتونی گوگل بزنی ببینی،

عزیزم زدم همه رو تک تک یکیش خوبه یکیش بده گیج شدم اخر این خواب خوبه یا خواب بد

عزیزم زدم همه رو تک تک یکیش خوبه یکیش بده گیج شدم اخر این خواب خوبه یا خواب بد

ببین خواهر خودت میدونی کجا میخوای بری و چرا خب،ببین کجای خوابت بد بوده کجاش خوب شاید اینطوری بتونی تصمیم بگیری ،به دلت با حضور قلب رجوع کن ببین چی میگه ،الاهی هر چی خیره بشه برات🌹 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️