الوچهm مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 عنوان شاغل شدن😕 | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست شاغل شدن برای درمان افسردگی مفیده بنظرتون راه دیگ به ذهنم نمیاد ۲۶ سالمه به کلاس های دیگ علاقه ای ندارم داشتم قبلا الان بی انگیزم حالا میگم برم سرکار شاید حالم روبه راه شه درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲 1400/04/02 | 07:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 دورکاری قبول کن پیش بچه ات هم هستی دور کاری چیه خیاطی؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 چکاری میخای شروع کنی کار شرکتی میخام برم نمیدونم هنوزم نیرو میخان یا ن۷ تا ۷ هست درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
zahra9000 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 236 هدف زیاد داشتم برای روانشناسی داشتم میخوندم اونم با شوق و ذوق منتها سر یه مسایلی افسردگی گرفتم ... انشاله درست ميشه بهترين كاره بااين شرايط ك ميگي زياد فكر وخيال نكن هركي ببيني از ي طريقي ميكشه فقط خودتي ك بايد بفكر خودت باشي وقوي باشي تاتواني رفع غم ازخاطر غمناك كن درجهان گرياندن آسان اين اشكي پاك كن
pishiiiii67 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 783 کار شرکتی میخام برم نمیدونم هنوزم نیرو میخان یا ن ۷ تا ۷ هست آهان پس حتما لیسانس اینارو گرفتی. خوشبحالت من همسنتم دیپلمم نمیدونم چکاری کنم
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 ای جان. تو این سن میتونی بذاریش پیش کس دیگه. چون تربیتش تقریبا کامل شده. ولی خب اون کسی که بچه رو پ ... عصبی بد دهن نیستن، اتفاقا دوست دارن بچمو ولی خوب مشکل پسرمه یکم ترسو خجالتیه و وابسته منه درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
زندگی_اصیل عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2697 عصبی بد دهن نیستن، اتفاقا دوست دارن بچمو ولی خوب مشکل پسرمه یکم ترسو خجالتیه و وابسته م ... اتفاقا خوبه برای پسرت اینجوری. از وابستگی هم درمیاد. بالاخره مدرسه باید بره.ولی اصلا به زور یا ناراحتی نفرستش. که خاطره بدی خدای نکرده براش نمونه از نبود شما. راضیش کن. آزمون استخدامی آموزش و پرورش
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 آهان پس حتما لیسانس اینارو گرفتی. خوشبحالت من همسنتم دیپلمم نمیدونم چکاری کنم مگه زیر دیپلم قبول نمیکنن؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
pishiiiii67 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 783 مگه زیر دیپلم قبول نمیکنن؟ نمیدونم مگه برا دیپلم کار میدن فک نکم
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 نمیدونم مگه برا دیپلم کار میدن فک نکم چرا این شرکتی ک من زنگ زدم گفتن اشکالی ندارهکدوم شهری؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲