2777
2789
عنوان

ی لحظه

91 بازدید | 16 پست

من ویار بدی دارم الان ک ۲۰هفته ام هنوز ادامه داره یکم سرحال شدم میتونم واستم یکم کارامو کنم وگرنه نه غذایی میخورم نه چیزی حتی نون با قرص و سرم زنده ام از همه بوهام بدم میاد۱۴ کیلو کم کردم

حالا من ی مهمون دارم دوست شوهرم خانمش و دخترش ک تازه میخواد بره تو ۲سال

اون دفعه از بیرون غذا گرفتم ایندفعه میخوام درست کنم بنظرتون پیتزا پر ملات خونگی همرا قارچ سوخاری سیب زمینی سرخ کرده و اینا باشه همراه نوشیدنی یا قیمه نثار و سالاد ماکارانی و ژله فالوده؟

کمه؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چقد گوشت بریزم برای ۳تا بزرگتر چون خودم ک نمیخورم

براي هركدوم دوسه تيكه گوشت كافيه فك كنم بازم بستگي ب اندازس داره ك چقدي بسته بندي كردي

تاتواني رفع غم ازخاطر غمناك كن درجهان گرياندن آسان اين اشكي پاك كن
بنظرت چقد گوشت بریزم برای ۳تا بزرگتر چون خودم ک نمیخورم

درسته شرايطت خاصه وبايد بفكر كوچلوت باشي وزياد سرپا نباشي.زياد سخت نگير اونام شرايطتتو ميدونن ديگ

براي هركدوم دوسه تيكه گوشت كافيه فك كنم بازم بستگي ب اندازس داره ك چقدي بسته بندي كردي

قیمه نثار اخه فقط گوشت و خلال چیزی نداره۳ تیکه کمه 

خب همون ديگ گوشت خورشتي ك نبايد بندازي  بزرگتر باشه كافيه دوتا خودتون سه تا اونا هركدوم ي قابلمه پر ميشه

خب همون ديگ گوشت خورشتي ك نبايد بندازي  بزرگتر باشه كافيه دوتا خودتون سه تا اونا هركدوم ي قابلم ...

گوشت خورشتی متوسط

عزیزم برای قیمه نثار، برای سه نفر و یه بچه، من بخوام بپزم، حداقل ۲۵ تا تیکه گوشت متوسط میذارم کنار.

بعد اون تیکه هارو نصف میکنم. چون دوست دارم گوشت قیمه نثار یه کم ریزتر از گوشت خورش های دیگه باشه. ینی میشه ۵۰ تا تیکه ریز.

قزوینی هستی؟من به شخصه فست فود رو برا مهمون نمیپسندم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
قزوینی هستی؟من به شخصه فست فود رو برا مهمون نمیپسندم

منم روم نمیشه ولی دوس دارن

نه قزوین درس خوندم ممنون عزیزم

منم روم نمیشه ولی دوس دارن نه قزوین درس خوندم ممنون عزیزم

حالا خودت بالاخره بهتر میشناسی،میشه اگه حوصله داری قیمه نثارو بگی چجوری درست میکنی حدودی بلدم ادویه هاشو نمیدونم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
حالا خودت بالاخره بهتر میشناسی،میشه اگه حوصله داری قیمه نثارو بگی چجوری درست میکنی حدودی بلدم ادویه ...

اره عشقم همین قیمه تصویب شد

من پیاز تفت میدم فلفل سیاه و زردچوبه دارچین رب میریزم تفت میدم خوب بعد گوشتا رو میریزم تفت ریز بعد اب و یکم زرشک یکم خلال بادام درختی درشو میذارم خوب ک پخت از اینور خلال پوست پرتقال یا نارنج خشک دارم میریزم تو اب ی رب بجوشه ابکش میکنم اضافه میکنم خلال میریزم زرشک فراوون نمک فلفل دارچین زنجبیل زعفران دم شده یکم هل یکم گلاب غلیظ ک شد خاموش میکنم ی لایه برنج گوشت یکم ابش ی لایه برنج و (برنج و زرشک تفت شده و زعفران دم شده خلال پسته خلال بادام خلال پوست قاطی میکنم)میریزم روش اگه پرسی نخوام تو دیس برنج اینجوری میریزم گوشت جدا میارم

اره عشقم همین قیمه تصویب شد من پیاز تفت میدم فلفل سیاه و زردچوبه دارچین رب میریزم تفت میدم خوب بعد ...

مرسی عزیزم،ما تازه اومدیم قزوین،تو نت هست ولی بیشتر مدل رستورانیه،لطف کردی😘