2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست بچم خدایا من چ گناهی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 121 پست
خب نخوره ک خوب نمیشه الان ده روزه اسهاله

با ی چیزی سرگرمش کن بعد بهش بده بچه من خیلی بد قلق بود مخصوصا از چرک خشک کن سفالکسین من ب زور بهش میدادم بااسباب بازی گوشی دستش میدادم ی بازی عروسکی دانلود کن بده دستش بعدداروشوبده حواسش ک پرت شد بهش بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نباید بترسی اینجوری خودت هم هول میشی نمیتونی کاری انجام بدی من داداشم شیش سالشه از بچگی تا الان اینج ...

وای ک چقد سخته اینم تا بزرگیشدهمینه میدونم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
این گشنش بشه نمیخوره انقد بهانه و گریه میکنه تا جونم بالا بیاد وختی سیره خیلی خوبه حیف ک بدغذاس

کافیه روش قبلیتو که بچه بهش عادت کرده رو به مرور عوض کنی 

مطمئن باش که تغییر میکنه و غذاشم میخوره 

خدایا شکرتتتتتتت 
کافیه روش قبلیتو که بچه بهش عادت کرده رو به مرور عوض کنی  مطمئن باش که تغییر میکنه و غذاشم میخ ...

حالا غذا مهم نیس تو مریضی دارو نخردن بدترین چیزه

بله معلومه که نیستن  ولی عزیزم شما از روز اول بچه رو اینطوری بار آوردین

شایدم شما درست بگی اما من از اول همش تلاشم بود که هودش به غذا علاقمند بشه

اما نشد

به راحتی تا مدتها نمیخوره.

این چه حرفیه گل نازم؟😊 خدا انقدر دوس داره باهاش صحبت کنی😍😍 حتی من گناهکار😭حتی وقتی من با خدا ص ...

تو واقعا انرژیت مثبته ها بر عکس من

خداروشکر این ی قله ب اندازه ی سه قلو زحمت و سختی داره 

فک میکنی 

همه بچه ها همینن، من سینه نمیگرفتن شیشه هم نمیخوردن با سی سی قطره چکون شیر بهشون میدادیم🤦🏻‍♀️ یادش میفتم میخوام گریه کنم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
چخ خطری؟ 

میپره تو گلوش خدای نکرده خفگی...یا بعدش بچم بالا میاره خیلی بدش میاد از دارو

فک میکنی  همه بچه ها همینن، من سینه نمیگرفتن شیشه هم نمیخوردن با سی سی قطره چکون شیر بهشون مید ...

وای چقد سخت خداروشکر ک راحت شدی بزرگ شدن

خیلی ممنونم انقد حالم بده فوبیای دارو دادن گرفتم میترسم از نوبت بدیش دلم میخاد هیچا نرم تا دیگه مریض ...

من یه روش بلدم رو دو تا بچه هام امتحان کردم خیلی جواب میده

فقط توضیحش سخته اولا شربت رو با سرنگ بهش بده با قاشق ممکنه بریزه. سوزن سرنگ رو دربیار بنداز دور. بدنه ش رو بشور تمیز، استفاده کن

بعد بشین رو ی زمین بچه رو بین دو تا پات بذار. نذار هیچ جا بره. دارو رو بهش بده اگر نخورد گریه هم کرد توجه نکن یه دقیقه وایسا. دوباره بگو دارو بخور تا بذارم بری. اوایل باید صبور باشی. خودش به این نتیجه میرسه که تا دارو نخوره ازاد نمیشه... بعد از یه مدت دیگه سر دارو خوردن چونه نمیزنه. فقط صبور باش اصلا دعواش نکنیا. با گریه هم بهش دارو نده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تو واقعا انرژیت مثبته ها بر عکس من

😊😊دقیقا برای همین این کمپین رو راه انداختم😍😍

امیدوارم شماهم عضو بشین و از زندگی لذت ببرین🙏🙏😍😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز