2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست بچم خدایا من چ گناهی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 121 پست
با سرنگ ریختم پدرمو دراورد فقد خداروشکر میکنم خفه نشد

بله همون سرنگ خوبه ولی اگه دارو دادنی شوهرت خونه بلشه خیلی کمکه یکیتون نگه میداره اون یکی میریزه متاسفانه بیشتر بچه ها دارو نمبخورن باید زوری داد من پسر بزرگم اینجوری بود برعکس کوچیکه خودش قاشق میاورد هر کی هم مریض میشد از شربتش میخاست تا بخوره

سلام عزیزم. خدا بهتون صبر بده. پسر منم خیلی اذیتم میکرد اما چشم به هم زدنی، بزرگ شد. گاهی مینشستم ب ...

من با همه چی کنار میا الا مریضیاش به خاطر دارو نخوردن

واقعا من این دوسال فقد در خدمت بچم بودم از همه چی ب ختطذش میگزذم باز انقد این عذابم میده

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی ممنونم انقد حالم بده فوبیای دارو دادن گرفتم میترسم از نوبت بدیش دلم میخاد هیچا نرم تا دیگه مریض ...

نه عزیزم😊اصلا استرس نداشته باش

فقط خدا رو صدا بزن😍😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بله همون سرنگ خوبه ولی اگه دارو دادنی شوهرت خونه بلشه خیلی کمکه یکیتون نگه میداره اون یکی میریزه متا ...

خخخ خدا بچه هاتونو بهت ببخشه چ مهربون بوده شوهرم اصلا نمیخام کمک کنه انقد عصبیه ک اوضارو بدتر میکنه یهو بچه رو تشر میزنه اونم بدتر گریه میکنه 

نه عزیزم😊اصلا استرس نداشته باش فقط خدا رو صدا بزن😍😍 کمپین_انرژی_مثبت#   انرژی-مثبت#

برام دعا کن خدا صدامو نمیشنوه ممنونم عزیزم😢

عزیزم صبور باش با دلش راه بیا درست میشه. ما هم این روزها رو گذراندیم. برای خواهر شوهرم دعا کن بچه ا ...

چرا عزیزم مشکلش چیه خدا به مادر و پدرش صبر بده خدا کمکشون کنه زود خوب بشه اعصابم خورد شد

بچه رو پدر و مادرا بدعادت میکنن 

وگرنه بچه ها که بدعادت به دنیا نمیان 

الان با گوشی و تلوزیون و اسباب بازی جدید به بچه ها غذا میدن مگه قبلنا اینطوری بوده 

من هیچ وقت به زور یا با گوشی و امثال اینا به بچه غذا ندادم که بچه شرطی بشه میدونستم گشنه باشه خودش میخوره و خداروشکر راحت بودم 

خدایا شکرتتتتتتت 
دهنشو جمع کن دارو رو بریز دهنش همین جوری نگه دار تا بخورش فوقش یه فوت کن تو صورتش یا دماغشو بگیر

خب همینکارو کردم گاهی بالا میاره بعدش بعدشم از نفس نکشیدنش میترسمدجونم بالا اومد تا سرفش قط شد

چرا عزیزم مشکلش چیه خدا به مادر و پدرش صبر بده خدا کمکشون کنه زود خوب بشه اعصابم خورد شد

روده اش سیاه شده عمل کردن در آوردن ولی گفتن امیدی نیست. عزیزم خیلی برای حال دل پدر و مادرش دعا کن.😭😭

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بچه رو پدر و مادرا بدعادت میکنن  وگرنه بچه ها که بدعادت به دنیا نمیان  الان با گوشی و تل ...

این گشنش بشه نمیخوره انقد بهانه و گریه میکنه تا جونم بالا بیاد وختی سیره خیلی خوبه حیف ک بدغذاس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز