2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست بچم خدایا من چ گناهی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 121 پست

دختر منم بد دارو خستش منم با سرنگ یه گوشه دهنش میریزم دو تا لوپاشو فشار میدم تا دهنش باز شه بعد درازش میدم سریع گوشه دهنش میزیم ببین این کارا ۳۰دثانیه هم طول نمیکشه .اگه خیلی مقاومت کنه با دستم چشم هاشومیگیرم که نبینه دارو رو بعد فرت تمام .

هرچی بیشتر طول بدی بتره.

میدونم سخته ولی خداروشکر سالمن .

الان این روالشونه دیگه اینجوریه .الان دخترم میره کل کابینتو خالی میکنه بعد با سر قابلمه میگیره سنچ میزنه😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم دوسالشه

عزیزم حتما حتما پبش یه دکتر طب سنتی خوب و معروف ببر من بچه اولم همینطور بود همش اسهال بیچاره شده بودم بردمش پیش دکتر خامنه تهران.دیگه مریض نشد گوش شیطون کر بچه دومم بردم پیشش خداروشکر خیلی خیلی کم مریض میشن.دارو نداد فقط اصلاح تغذیه انجام دادم براش

تحمل کن عزیزم😊

میدونم سختته😘درکت میکنم

ولی مطمئن باش خدا فقط به خاطر همین مادریت😍،انقدر عاشقته که تصورشم نمیکنی😍😍😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
وای چ حرفی بچه خفه میشه شما بچه داری؟

ی ثانیه دماغ گرفتن کسیو نمیکشه خانوم

خواهر منم بد دارو میخوره. همینجوری داروهاشو بهش میدیم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
پسرمنم خیلی بد قلق بود باورت میشه میزدم توسرخودم تا غذابخوره گریه میکردم حرص میخوردم غذابهش میدادم م ...

من هروز ب بدترین شکل اعصابم بهم میریزه بیستو یک سالمه پیر شدم خودم دلدردم اینم انقد اذیت میکنه بخدا اگ شوهرم نخاد دیگه بچه ی دیگه ای نمیخام برای همه عمرم بسه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ی ثانیه دماغ گرفتن کسیو نمیکشه خانوم خواهر منم بد دارو میخوره. همینجوری داروهاشو بهش میدیم

منم دماغشو گرفتم وگرنه قورت نمیداد اما خیلی سرفه کرد

عزیزم صبور باش با دلش راه بیا درست میشه. ما هم این روزها رو گذراندیم.

برای خواهر شوهرم دعا کن بچه اش رو تخت بیمارستانِ دکترها جوابش کردن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من بچه تا اسن حد بد دارو ندیدم این سینمو بعد دوماه پس زد نخورد غذا باید با گوشی میدادم تا بخوره اپنم ...

الان دخترم پنج سالشه گفتی یادش افتادم دوماهش بود می‌رفت زیر سینه گریه میکرد بچه نوزاد هشت ساعت شیر نخورده بود می‌گذشت نمی‌خورد دوازده ساعت نخورد میزدم تو سر خوردم خدایا آخر با قطره چکان و سرنگ میدادم زندگیم سه ماه جهنم بود آنقدر دکتر رفتم تا آخر پیش دکتر پسرم بردم اون خوبش کرد خلاصه گفتم همشون همینن الان میبینمش کیف میکنم خداروشکر 

ممنونم دوسالشه

سلام عزیزم. خدا بهتون صبر بده. پسر منم خیلی اذیتم میکرد اما چشم به هم زدنی، بزرگ شد.

گاهی مینشستم با صدای بلند گریه میکردم از بس که اعصابمو بهم میریخت.

اما الان که بهش فکر میکنم میبینم اون بچه خودش هم داشت اذیت میشد. مثلا مریض بود و کلافه. در حال دندون درآوردن بود و بی صبر. یا هزار مشکل دیگه.

باید درکش میکردم اما خسته میشدم و اعصابم بهم میریخت.

فقط خدا میدونه چقد الان عذاب وجدان دارم که ای کاش بیشتر صبوری میکردم و بچه رو بیشتر درک میکردم.

حدس میزنم شما هم مثل من، تموم زندگیتون رو حول محور فرزندتون چیدین.

همین مسئله، بدون اینکه خودتون متوجه بشین باعث میشه کم طاقت شین.

حتماااا در طول روز برای خودتون وقت بذارین وبه خودتون و علایقتون برسین.

اینجوری انرژی بیشتری برای فرزندتون دارین و دیرتر خسته یا ناامید میشین.

موفق باشی عزیزدلم

تحمل کن عزیزم😊 میدونم سختته😘درکت میکنم ولی مطمئن باش خدا فقط به خاطر همین مادریت😍،انقدر عاشقته ...

خیلی ممنونم انقد حالم بده فوبیای دارو دادن گرفتم میترسم از نوبت بدیش دلم میخاد هیچا نرم تا دیگه مریض نشه

منم دماغشو گرفتم وگرنه قورت نمیداد اما خیلی سرفه کرد

@بانوبهاریn دیدی ؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

با سرنگ بریز گوشه دهنش و دهنش و نگه دار تا قورت بده،معلومه بجه ای که کلا بد غذاست نمیشه دارو رو یواش یواش و با بازی بهش داد، یه دفعه بده هم اون عذاب نکشه هم خودت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز