2777
2789
عنوان

برگام ریخت ...😶

476 بازدید | 21 پست

فردا خواستگار میاد برام 

دوبار فال ت.اروت رنگی گرفتم 

تو دوبارشم گفت ازدواج افتاده براتون 

خیلی هم تاکید کرد 

بررررررررگاااااااااااااممممممممم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

اگه درسته که خوشبخت بشی

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خداروشکر😍😍

یکی از دختران ایران از بیشوهری نجات یافت😂😂

انشالله یه پسر سالم،صالح،زیبا،خوش اخلاق و ثروتمند باشه خواستگارت🙏🙏

شب خواستگاری مقدسه،التماس دعا دارم،من رو از قلم نندازی😊

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

برا منم فال میگیری؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید.

الهم صل علی محمد وال محمد عجل فرجهم.

ب زودی از سایت میرم...😊.چندتا از کارایی که دنیا و آخرتمون رو تضمین می‌کنه میگم شما هم چیزی می‌دونستی بگو بهش اضافه کنم فقط از اون اصل کاری ها باشع 😊....۱، اول بنظرم نماز اول وقت هست ۲، گره یکی رو گشودن ( کمک ب دیگری ) چ مالی چ غیر مالی  . وااای ک چی هست این مورد ،حیف نمیتونیم درکش کنیم  ...تو همین سایت با حرف زدنت گره ی یکی رو بگشای ..خدا می‌دونه یعنی چی. ..بیرون میری پول داری یه کوچولو به یه فقیری کمک کن نترس پولت کم نمیشه 😅 ۳، استغفار کردن..دائم استغفار کن از نماز خوندنت هم استغفار کن حتما نباید گناه کنی که 😅 ۴. دست و پای مادر رو بوسیدن و خوشحال کردنش  .الان برو کف پاشو ببوس 😘 بعد پدر  ۵.زیارت عاشورا همیشه بخونید دائم زیارت عاشورا رو بخونش ( پنج دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره)  ۶.برا تعجیل و ظهور و امام زمان عج  و سلامتیش همیشه اول دعا کن بعدش همسایه و فامیل و دوستان فقط ب فکر خودت نباش ...الهم عجل لولیک الفرج ب حق حضرت زینب سلام الله علیها رو یادت نره از قلبت برا ظهور و سلامتی آقا دعا کن ۷، مهم ترینش رهبرمون آقا سید علی خامنه ای رو دریاب ...پشتش باشید....ب حرفاش گوش بده و با جون ودل عمل کن..چون وچرا براش نیار😔 ....وگرنه هلاک میشی و عاقبت بخیری فقط با ایشون هست 🌹...این ۷ مورد رو دائم انجام بدید مثل ریسمان محکم عادت برات بشه      .حالا ک تا اینجا اومدی برا حاجت روایی خودت هدیه ب امام زمان عج  یه دونه صلوات بفرست..«الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم»🌹...هر وقت دلت گرفت این آهنگ و گوش بده  ان شاء الله دلت باز شه . 😊🤲🤲       https://uupload.ir/view/majid_bani_fateme_-_jan_agham_sana_ghorban_agham_(128)_hw4f.mp3/
ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید. الهم صل علی محمد وال محمد عجل فرجهم.

مرسی

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
2790
2778
2791
2779
2792