💜سلام دوستان، روز چهارشنبه تون بخیر و پر برکت، الهی امروز براتون روزی سرشار از الطاف الهی باشه💜
یگانه آفریدگار من، تو را سپاس میگویم که مرا از تمام وابستگیها میرهانی و ترس از دست دادن را از من دور کردی و چنان روحم را بزرگ کردی که دلبسته باشم نه وابسته. خدایاشکرت
دعای54:در طلب از میان بردن غم ها🙏🌿💚
💛به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💛
(1) اى غمگسار و اى اندوهزدا، اى بخشنده در اين جهان و آن جهان و مهربان در هر دو سرا، بر محمد و خاندان محمد درود فرست. اندوهم را ببر و غمم را از ميان بردار.
(2) اى يگانه، اى يكتا، اى كسى كه همگان نياز خود پيش تو آورند، اى آن كه نزادهاى و زاده نشدهاى و هيچ كس همتاى تو نيست، مرا از بدىها نگاه دار و از گناه پاكيزه بدار و گرفتارىام را برطرف گردان.
(3) خدايا، من اينك مانند كسى هستم كه سخت نيازمند گرديده و نيرو و توانش رو به ضعف نهاده و گناهانش فراوان شده است؛ همچون كسى كه جز تو براى درمان نياز خود فريادرسى نمىبيند، و براى ضعف خود نيرودهندهاى، و براى گناهانش آمرزندهاى. اى صاحب بزرگى و بزرگوارى، از تو مىخواهم كه مرا به كارى توفيق دهى كه هر كس آن را انجام دهد، تو دوستش مىدارى، و يقينى ببخش كه هر كس در جريان نافذ بودن فرمانت به حقيقت آن يقين برسد، از آن بهرهمند شود.
در پایان به نیت حاجتروایی تمام دوستان حاضر در تاپیک، سوره حشر رامیخونم(اگر قابل باشم) 🙏🌿