واقعا متاسفم برای بعضی ازکاربرهاکه با احساسات بقیه بازی میکنن واقعا مشکل دارین بخدا
یه روزی میومدی نی نی سایت حرف از حاملگی و بچه و اینابود و قشنگم همه راهنمایی میکردن الان حرف ازخیانت و رابطه و چیزای مسخره شده
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
رابطه رو نگو که چقدرم مشتاقانه یه عده کاربر میریزن تو تاپیکش و جواب میدن حرفم بزنی پاره پاره ات میکنن
اینجا شده اتاق خواب بعضیا
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
جالبه راهنمایی هم کنی نفرینت میکنن یه خانمی میکفت ۱۷ سالمه جدا شدم میگم مقصر پدرو مادرتن خدا به چنین پدرو مادرهایی عقل بده تا با زندکی بچه هاشون بازی نکنن. داشتم طرفداری میکردم ازش برگشت میگه خدا نگذره ازت به خونوادم توهبن کردی. عجبا دعا واسه عاقل شدن شده توهین؟ گفتم ببخشید داشتم ازتون طرفداری میکردم ببخشید دیگه واسه کسی دعا نمیکنم انگار دعا کردن هم فحش حساب میشه. من که دیگه واسه کسی دعا نمیکنم ادمو نفرین میکنن عجب ادمهایی پیدا میشن