2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 67 پست
سلام هم شهری😍 ترکی یا کورد؟من ترکم

منده ترکم .خوشحالم که تاپدیم بیلوه 😘پاکدیس تانیسان ؟سایتا چوخ گل من دارخمیم💕۷تیره تاندن؟

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خواهرم ولیعصر هست چند روز پیش اونحا بودم. خونه خودمم اسلام آباد هست  امسال فقط چالدارنم

عه اسلام اباد میشناسم .منم صمدزاده ۷تیر

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
اره حق داری اینجور مواقع خیلی سخت میشه همه جیز... کولر روشن کنین خنک بشه خونتون این چندشب

اینجا کولر نمیفروشن شهر بدون کولریم،😍 ازبس سرده پنجره رو میبندیم یذره باز باشه یخ میزنیم ولی گرم بود چون کلا امروز پنچره بسته بود

خونه خواهرم ولیعصر هست چند روز پیش اونحا بودم. خونه خودمم اسلام آباد هست  امسال فقط چالدارنم

خوشبختم همشهری😍

ارومیه دو تا ولیعصر داره ها

یکیش شهرک ولیعصر هست که نزدیک ایثاره یکیشم خود ولیعصر

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
خوشبختم همشهری😍 ارومیه دو تا ولیعصر داره ها یکیش شهرک ولیعصر هست که نزدیک ایثاره یکیشم خود ولیعصر

نزدیک ایثار هست همیشه میرفتم پارک تخم مرغی قبلا😂 یهو از زلزله رفتیم اونجا

منده ترکم .خوشحالم که تاپدیم بیلوه 😘پاکدیس تانیسان ؟سایتا چوخ گل من دارخمیم💕۷تیره تاندن؟

منده چوخ خوشحال اولدوم😍😍

والا یوخ تانیمیرام  ولیعصر طرف ده یا دانشکده طرفه؟چون اودن اشیه چیخمیرام که، هش یره تانیمیرام فقط بو اطرافما بی قولا چیخیب باخمیشام ولیعصر ایثار شمالی  بیده بهداری نطرف لرن تانیرام بو طرف لره تانیرام کامل

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
متاهلی مجرد ؟

نه مجردم ۱۹ سالمه هنوز

نزدیک ایثار هست همیشه میرفتم پارک تخم مرغی قبلا😂 یهو از زلزله رفتیم اونجا

اشکال نداره ترست پرید رفت پی کارش😂

اره منم ۵،۶ سال قبل میرفتم ولی الان چند سالیه زیاد از خونه بیرون نمیام