2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 67 پست
ارومیه. چالدران 

واا منم ارومیم چرا چیزی حس نکردم🤔

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم ارومیه ام .شما کجاشی

شهرک ولیعصر شما کجایی؟😍

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
ثانیه ها هم نمیگذره اصلا اون لحظه

اصلا نمیشه فرار کرد خیلی سخته. منم گرم بود شلوار نداشتم تو خواب ی روسری دور خودم پیچیدم نکته اخلاقی ازگرما بمیریم هم شلوارم دیگ در نمیارم😞

اصلا نمیشه فرار کرد خیلی سخته. منم گرم بود شلوار نداشتم تو خواب ی روسری دور خودم پیچیدم نکته اخلاقی ...

اره حق داری اینجور مواقع خیلی سخت میشه همه جیز...

کولر روشن کنین خنک بشه خونتون این چندشب

😍😍😍
وااای سلاااام منم ۷تیر 😊اف نشی حرف بزنیم 

سلام هم شهری😍

ترکی یا کورد؟من ترکم