2777
2789

منم لایک کن اسی

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

اسی فک کنم جی فست خوب باشه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرخشک نیدو خوبه 

شربت راسیپ ولی خواب اوره و ادم عصبی میکنه

عرق یونجه 

مولتی ویتامین 

قرص شیکوردین 

شربت اشتهااور باریچ

قرص ویتامین E

تخم مرغ وسیب زمینی اپز بادام زمینی بستنی ژله

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
تو استفاده کردی؟دوباره لاغر نمیشم بعد اتمام دوره؟؟

نه من استفاده نکردم ولی عوارضی نداره اخه یکی از اقواممون میخورد ولی خودمم میخام چاق بشم 

نه اگه معده ات گشاد شه لاغر نمیشی

خدا کنه پس منم امتحان کنم مرسی ک جواب دادی گلم

خواهش عزیزم ارع امتحان کن💜

ممنون‌ از جوابت گلم،شیر خشک و شربتا ک زود برمیگری ...البته برای من اینجوری بود

اطرافم دیدم همینا رو خوردن جواب داشته براشون 

باشگاه هم خوبه بری تی ار ایکس

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
اطرافم دیدم همینا رو خوردن جواب داشته براشون  باشگاه هم خوبه بری تی ار ایکس

اره تو فکر باشگاه هم هستم

کاش منم جواب بگیرم

اونقد تو راه چاق شدن ناامید شدممم😐جالبه ک از رو هم نمیرم

اره تو فکر باشگاه هم هستم کاش منم جواب بگیرم اونقد تو راه چاق شدن ناامید شدممم😐جالبه ک از رو هم ن ...

جواب میگیری تی ار ایکس برو برنامه تغذیه بگیر از مربیت 

شیر خشک نیدو خوردی بعد قطعش وزنت برگشت؟